Afgelopen weekend leerde ik weer een deel van Rotterdam beter kennen. Op het Noordereiland maakte ik foto’s voor m’n schoonvader en erna gingen we lunchen bij Koozie, waar je binnenkort meer over kan lezen! Maar ik zal eerlijk met je zijn: het Noordereiland trok me nooit zo. Ik heb hier ooit gehospiteerd voor een kamer, nog voordat ik met een vriendin ging wonen. Gelukkig werd dat hem niet: een bedompte zolderkamer in een ellendig studentenhuis, niks voor mij. Het Noordereiland was sindsdien niks meer dan een doorgang naar de Willemsbrug, of terug naar zuid. Maar zondag werd ik wakker geschud uit m’n anti-Noordereiland-slaapje en ben ik aangenaam verrast!

Ik deed het al eerder: een outfit recyclen. Ik heb geen ontoereikende kledingkast en ook geen geldboom in de tuin. Helaas! Daarbij vind ik het ook superleuk om opnieuw outfits uit te vinden. Eigenlijk is je eigen kledingkast een schatkist van combinaties, je moet ze alleen even uitproberen. Dit klinkt misschien als het ‘leven is een feest’ clichΓ©.. en dat is het ook πŸ˜€

Ik draag hier het zwarte jurkje dat ik bij Pull & Bear op Ibiza kocht. Met een vestje of een jasje is het al een heel ander jurkje. De cold shoulder is bedekt en het wordt gewoon een little black dress. Eroverheen draag ik de roze zomerjas van Yours Clothing die je ook in deze blogpost zag. Het was geen blote benen weer dus mijn favoriete legging van H&M was weer van de partij. Enne.. herinner je je deze schoenen nog? Ik droeg deze laarsjes voor het eerst in mijn eerste outfitpost. Als je een volger van het eerste uur bent, dan herinner je je misschien deze outfit nog wel!

Funny story, true story: in de eerste reeks foto’s deze shoot miste op elke foto mijn voeten. We waren eigenlijk klaar, liepen weg, ik checkte m’n camera en vroeg vol verbazing: “Waar zijn mijn schoenen?!” Dus ik schoot back in formation en we schoten nog een rondje foto’s. De wind was onverbiddelijk. Laatst sprak ik iemand die hier niet vandaan kwam, en zij zei: “In Rotterdam waait het altijd.” En sindsdien ben ik er op gaan letten. Het is echt zo! Vooral op de Kop van Zuid, haha!

Wat is jouw favoriete outfit of kledingstuk om te recyclen?