OUTFIT | Golden gingham summer

Oke meiden, ik wilde deze blog pas plaatsen wanneer het mooi weer zou zijn en je de kriebels zou krijgen om ook je jurkjes uit de kast te trekken – maar volgens mij kunnen we daar nog wel even op wachten. Er volgt nu geen klaagzang over het weer hoor! Klagen laat ik aan andere mensen over 😉 Ik doe ondertussen een zonnedansje en hoop dat ik snel weer dit schattige off-the-shoulder jurkje aankan.

Toen ik laatst de roze jas en de boyfriend jeans van Yours Clothing bestelde, kwamen ook dit jurkje en deze fake Chucks mee in het pakketje. Ik ben weg van het gingham patroontje met de lieve geborduurde bloemetjes – maar oei wat een eigenwijs elastiek zit erin. Hij schiet constant omhoog en het is al niet zo’n lang jurkje, dit ik liep af en toe wel met blote-billenvrees. Voordat ik op vakantie ga, moet ik wel even iets aan dit elastiek doen? Heb je tips voor dit soort draken? Deel ze alsjeblieft!

Verder is het een heerlijk soepelvallend zomerjurkje waar ik heel veel plezier van ga hebben in Amerika, dat weet ik nu al!

gingham jurkje

yours clothing

Wisten jullie al dat ik de blauwe plekken queen ben? M’n benen zijn altijd de sjaak maar ik weet nooit hoe ze er komen. Iets met klungelig zijn, vrees ik…

Ik ben dol op Converse All Stars maar heb ze al jaren niet meer gehad. Deze look-a-likes hebben een wide fit, zoals heel veel schoenen bij Yours Clothing (helaas heb ik geen brede voeten, dus ik voel me een clown in deze schoenen. Nou ja, in dit geval helaas, maar verder snap je me wel.)

fake chucks

Ik was op zoek naar een raffia/rieten tasje om gewoon lekker hip mee te zijn. Maar het moest ook weer niet de wereld kosten, dus ik loerde even op Marktplaats. Ik zag dit schattige rugzakje en wilde een bod doen. Ik scrollde naar beneden en zag de initialen van… nee… echt? Uit Utrecht? Ik stuurde een appje naar Ysanne – weet je nog, van blogofys? En ja hoor, zij was het! Voor een prikkie inclusief verzending nam ik het tasje van haar over. Ys, we missen je in blogland!

Samen met mijn blogbestie Lesley schoten we op een heerlijke vrijdagavond (golden hour, again!) deze outfit op de Heijplaat. Locaties in overvloed hier! We gaan binnenkort zeker nog eens terug om foto’s te maken op een ander hoekie.

Jurkje en schoenen: Yours (gekregen) • Sokjes: Primark • Oorbellen: H&M • Tasje: Pull & Bear • Zonnebloemen: Bloomz Rotterdam

8 Comments

      1. Aan de binnenkant kun je de zoom een stukje open maken, of gewoon een klein knipje erin. Trek het elastiek eruit. Doe er een veiligheidsspel door, die dan 4x op en neer door het elastiek gaat. Knip het door in het midden. Als het goed is zit er nu aan beide eindes van de veiligheidsspeld het elastiek. Maak 1 kant los en zet de veiligheidsspeld vast aan de jurk (zodat deze andere kant niet terug schiet het tunneltje in). Knoop er een stuk elastiek aan (te koop bij Zeeman of Hema) en bepaal hoe lang het moet worden. Knip het af en knoop dat aan de andere kant vast door de veiligheidsspeld los te maken. Zo. Elastiekje verlengd!

  1. Wat een leuk exemplaar, dit jurkje! Ik durf zulke jurkjes (ook) nooit aan vanwege blote billen vrees, dus doe er meestal een (wielren)broekje onder. Da’s alleen niet echt een antwoord op je vraag ivm dat elastiek haha 🙂 Maar het staat je prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *