Elke outfit heeft een verhaal. Of het nou een suf, kort, lang of raar verhaal is: het verhaal is er. Deze outfit heeft een minder succesvol verhaal. Ik schoot de foto’s voor het eerst op de Zoomeravond in Blijdorp. Lesley en ik maakten foto’s in de Riviera Hal. Haar outfit was goed geslaagd, maar ik vond de mijne niet geslaagd. Ik kon er niet precies de vinger op leggen waar het aan lag. Teveel groen, m’n roze sneakers, m’n roze zonnebril? Ik weet het niet. Ik vond het gewoon meh. Dus we besloten hem opnieuw te shooten, ditmaal in het immer succesvolle Hellevoetsluis 😉

We hebben er net een paar mooie zomerse dagen opzitten, maar volgende week komen er nog wat zonnetjes volgens m’n weer app. Ik ben dol op jurkjes in die warme dagen, wie niet! Hoewel mijn benen niet de meest charmantste zijn (ik ben altijd blauw en gebutst, en bruin worden ze ook al jaren niet meer) maar dat weerhoudt me er niet van om ze te showen. Mijn ‘verstop-dagen’ liggen achter me 😉

Het denim jurkje is van MS Mode en heeft een ceintuur om je taille te accentueren. Hij sluit met drukknoopjes en heeft ruches langs de knoopjeslijn. Het satijnen sjaaltje komt bij Primark vandaan! Ik kocht deze voor een outfit op Ibiza, maar deze bleef ongebruikt in de koffer. Maar zo zie je: na maanden komt-ie alsnog van pas.

Ik ben nu al van plan om het jurkje terug te laten komen in een recycle outfit waarin ik hem in ga zetten als lang vest/duster. Nu al zin in! Ik denk dat hij ook goed van pas komt in Amerika, in de country staten waar we heengaan – cowboyhoed erbij en klaar is keessie!

Denim, een trend die nooit out of style gaat!

Wat is jouw favo denim item?

Jurkje: MS Mode (gekregen) • Schoenen: Hobb • Sjaaltje: Primark