OUTFIT | Denim dress

Elke outfit heeft een verhaal. Of het nou een suf, kort, lang of raar verhaal is: het verhaal is er. Deze outfit heeft een minder succesvol verhaal. Ik schoot de foto’s voor het eerst op de Zoomeravond in Blijdorp. Lesley en ik maakten foto’s in de Riviera Hal. Haar outfit was goed geslaagd, maar ik vond de mijne niet geslaagd. Ik kon er niet precies de vinger op leggen waar het aan lag. Teveel groen, m’n roze sneakers, m’n roze zonnebril? Ik weet het niet. Ik vond het gewoon meh. Dus we besloten hem opnieuw te shooten, ditmaal in het immer succesvolle Hellevoetsluis 😉

We hebben er net een paar mooie zomerse dagen opzitten, maar volgende week komen er nog wat zonnetjes volgens m’n weer app. Ik ben dol op jurkjes in die warme dagen, wie niet! Hoewel mijn benen niet de meest charmantste zijn (ik ben altijd blauw en gebutst, en bruin worden ze ook al jaren niet meer) maar dat weerhoudt me er niet van om ze te showen. Mijn ‘verstop-dagen’ liggen achter me 😉

Het denim jurkje is van MS Mode en heeft een ceintuur om je taille te accentueren. Hij sluit met drukknoopjes en heeft ruches langs de knoopjeslijn. Het satijnen sjaaltje komt bij Primark vandaan! Ik kocht deze voor een outfit op Ibiza, maar deze bleef ongebruikt in de koffer. Maar zo zie je: na maanden komt-ie alsnog van pas.

Ik ben nu al van plan om het jurkje terug te laten komen in een recycle outfit waarin ik hem in ga zetten als lang vest/duster. Nu al zin in! Ik denk dat hij ook goed van pas komt in Amerika, in de country staten waar we heengaan – cowboyhoed erbij en klaar is keessie!

Denim, een trend die nooit out of style gaat!

Wat is jouw favo denim item?

Jurkje: MS Mode (gekregen) • Schoenen: Hobb • Sjaaltje: Primark 

Elke nieuwe blog in je mailbox? Dat kan! Laat je e-mailadres achter en je ontvangt automatisch een e-mail zodra ik een nieuwe blog plaats. Handug!

10 comments

 1. Nancy schreef:

  Leuk! Ik hou wel van denim jurkjes. Ik heb de mijne ook een x open gedragen, op een skinny jeans!

 2. Darina schreef:

  Leuk jurkje, staat je goed! Mijn favo denim item is toch wel mijn jeans. Woon ik bijna in haha

 3. Loes schreef:

  Wat een leuke outfit! Vind denim jurkjes er altijd heel erg mooi uitzien, het is classy maar toch casual. Mooie foto’s ook!

 4. evelien schreef:

  Wat een tof jurkje! Leuk zo helemaal in spijkerstof. (:
  Liefs,
  Evelien

 5. Manon schreef:

  Wat een super leuk jurkje, het staat je ontzettend goed!

 6. Lesley schreef:

  Superleuk geworden! Het sjaaltje in je haar is er echt tof bij! 🙂

 7. Romy schreef:

  Wat staat dit jurkje je geweldig! Dit is echt zo’n kledingstuk waar ik straal voorbij zou lopen in de winkel en waarbij ik dan pas op zulke foto’s zie hoe mooi het kan staan. Supermooie outfit én foto’s!

 8. Wederom een fantastische look Margo! Ik shop ook al jarenlang regelmatig bij MS Mode. Fijne kwaliteit, leuke spullen en mooie pasvormen. Deze jurk wil ik ook!

 9. Hennie schreef:

  Kind, wat straal je weer lekker. Ook daarom zo dol op je. Het jurkje staat je geweldig, zowel de stof als de kleur!

 10. sammie schreef:

  Leuke foto’s, je straalt er altijd op 🙂 Leuke outfit ook, vind de combi met de enkel laarsjes erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *