Selecteer een pagina

ONTBIJTINSPO | HomeMade vetarme kruidkoek

27 augustus 2017

Een tijdje geleden kreeg ik een supertof pakket opgestuurd van HomeMade vol met lekkere bakmixen. HomeMade heeft een hele nieuwe huisstijl gekregen. De feestelijke foto’s op de verpakking en de gezellige, moderne huisstijl zorgen ervoor dat HomeMade eruit springt in het supermarktschap vol bakmixen! Ik heb nog niet alle bakmixen uitgeprobeerd, maar de eerste die ik bakte was natuurlijk de HomeMade vetarme kruidkoek.

Dit is gelijk een favoriet geworden thuis. Hij is fijn laag in calorieën en smaakt heerlijk kruidig. De Sinterklaasvibe hing al in huis, begin augustus! Gelijk trek in kruidnoten 🙂

Alleen water toevoegen

De bakmixen van HomeMade zijn super makkelijk in gebruik, omdat ze eigenlijk al kant en klaar zijn. Je hoeft alleen water bij te voegen en je kan het zo de oven inschuiven! Er zat een papieren bakvorm bij, dus na het mixen met een garde (ik heb niet eens een mixer, hoe dan!) lepelde ik de mix de bakvorm in, en ik was al klaar. Bij deze mix moest 225ml lauwwarm water bijgevoegd worden. Dit verschilt per bakmix.

Homemade bakmix

De vetarme kruidkoek moet bijna een uur in de oven. Tussen 45 en 55 minuten is hij gaar. Dit kan je – zoals bij elk baksel – checken door er een satéstokje in te prikken. Als het stokje zo goed als droog is, zit je helemaal snor.

Ontbijt

We hebben een paar dagen van de cake kunnen genieten, omdat we er ongeveer 8 a 10 plakjes uit konden halen. Ik ontbeet met een plakje warme kruidkoek (even in de magnetron, vet lekker) met een paar eetlepels Skyr, blauwe bessen en banaan. Een heerlijke combinatie en je zit sowieso een paar uur vol.

Wil je meer weten over dit HomeMade vetarme kruidkoek? Check dan de vernieuwde, mega vrolijke website van HomeMade.

Voor vanavond staat er weer een nieuw baksel op het programma, hier verras ik jullie binnenkort mee. En mijn collega’s zullen morgen ook aangenaam verrast zijn 😉

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, moeder van ons eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over moederschap!

NIEUWSTE BLOGS

Roomtour babykamer

Roomtour babykamer

Nu pas?! Ja nu pas! Omdat Norah 3 weken te vroeg kwam, was ik nog niet helemaal toegekomen aan de puntjes op de i. Haar kamertje was klaar, het wiegje was bekleed en de commode ingericht, maar het mocht nog wel net een tikkie leuker. De inspiratie kwam me niet direct...

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

De reden dat ik dit artikel ben gaan schrijven, is omdat ik de laatste tijd regelmatig contact heb gehad met volgers op Instagram die worstelen met de combi zwanger worden en overgewicht hebben. Ze lopen aan tegen vooroordelen, of hebben last van de vooroordelen die...