OUTFIT | The girly boyfriend jeans

Er zijn altijd een paar fashion trends waar ik huiverig voor ben. Elk seizoen wel een paar. Zo sloeg ik dit jaar angstvallig het jurkje-over-shirtje over (sorry maar ik vind dit echt iets voor meisjes van 4), hebben flared jeans me ook nooit weten te bekoren en de knielaars was afgelopen winter ook niet aan mij besteed. De boyfriend jeans stond ook lange tijd op deze lijst. Hoewel ik dacht dat deze lijst vrij onvermurwbaar was, ben ik toch gezwicht voor een heel bijzondere boyfriend jeans.

Ik vond altijd dat de boyfriend me gewoon niet stond. Had niet per se iets met m’n figuur te maken, maar ik wist het gewoon niet te combineren en vond het daardoor niet bij me passen. Nou, ik ben eruit hoe het wel moet en ik ben er nu wel heel blij mee 😀

We begonnen aan deze shoot in een andere straat… maar niks stond me daar aan. Grauw, grijs: geen succes. “Ik voel hem niet,” zei ik tegen m’n vriend. We reden verder en opeens belandden we in dit leuke straatje + de zon ging onder. “Golden hour!” kirde ik, en commandeerde hem naar een parkeerplek.

Misschien las je dit al op Facebook, maar er gebeurde iets leuks tijdens het shooten.

Bij het maken van outfitfoto’s zijn er altijd mensen die kijken, mensen die wat te zeggen hebben, of (afhankelijk van de locatie 😉 ) mensen die fluiten of toeteren. Gister was het ook zo, maar dan op een leuke manier: 2 mega fashionable meiden gaven me complimenten over de broek en vroegen erna, terwijl m’n vriend stond te wachten met de camera in z’n hand: “Ben je blogger ofzo?!” en vroegen m’n url. Een mannelijke vriend die bij de dames was vroeg bloedserieus: “Hoe kan je zoiets nou weten?!” En zij: “Ze ziet er tiptop uit en d’r vriend staat profi foto’s te maken, duh! Ondergaande zon, mooi straatje, zij snapt het wel!” Té leuk!

Deze te gekke broek kreeg ik van Yours Clothing. Hij is me iets te groot, maar een collega gaat hem innemen. Ik hoop dat het lukt, want ik vind hem zo tof! Heel girly door het borduursel en heel stoer door de gaten. Ook de roze jas stond al eeuwen op m’n verlanglijstje en nu kreeg ik hem gewoon. Wat zorgt m’n blog toch voor toffe blijmakertjes!

De top is van Zara en is lekker casual met een leuke twist. Hij is van een vrij stevige stof, wat ik fijn vind want witte shirtjes zijn vaak doorschijnend en flut.

Thanks for watching… again 😉 en een fijn weekend!

Broek + jas: Yours Clothing (gekregen) • Schoenen: Tamaris via Sooco.nl • Top: Zara 

9 Comments

  1. Oeh wauw, zo’n onwijs toffe outfit weer! Vooral dat jasje is zo leuk! En wat leuk dat die meiden zo reageerden. Daar word je toch spontaan blij van 🙂

  2. Hele gave outfit, die roze jas is prachtig en de foto’s ook. Wat kan je vriend toch goed fotograferen! Leuk ook dat je aangesproken werd en ze precies wisten hoe de vork in de steel stak, bloggers zijn herkenbaar 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *