OUTFIT | Plussize bruiloft outfit #3: 3x de tulen rok

Afgelopen vrijdag trouwde 1 van m’n oudste vriendinnen. Zij en haar man (!) hadden een supergave festival bruiloft georganiseerd. We sliepen erna met z’n allen in tenten op de camping waar het feest was, en je kan wel raden hoe tof dit was. Ik wist al een tijdje wat m’n outfit zou worden, maar op het laatst ging ik toch nog twijfelen tussen deze 2 tops. Daarom heb ik deze outfit gecombineerd: 2 tops en 1 keer een jasje, want de avonden op het platteland kunnen fris zijn.

Dit was mijn eerste keuze. Toen ik de enorme H&M bestelling binnenkreeg, wist ik dat deze rok met deze top het sowieso zouden worden. De bloemen, de kleuren, het model en de ruches: deze top has it all. Deze beslissing stond vast… totdat ik deze foto’s ging maken. Het kanten topje vond ik namelijk ook wel erg mooi erbij passen. Iets gekleder, wat volwassener… tja, en nou?

Op de dag zelf liet ik m’n vriend nog kiezen en hij koos voor het kanten topje. Helaas voor hem koos ik toch voor de gekleurde. Wispelturig, wie, ik?

Een jasje had ik uiteindelijk niet nodig! Het was warm genoeg in de feesttenten en het werd niet koeler dan 18 graden. De volgende dag liep ik om half 8 al weer met blote beentjes over de camping. Het voelde echt als zomervakantie! 😀

Later in de week vond ik nog matching oorbellen bij het tasje. Hoe hysterisch is dit tasje! Geweldig toch!? Ik kreeg er ook een berg complimenten over, echt te leuk.

Las je mijn 2 andere plussize bruiloft inspiratie posts al?

OUTFIT | Plussize bruiloft outfit #1: de kanten jurk

OUTFIT | Plussize bruiloft outfit #2: het bloemige pak

Rok: H&M • Tops: H&M • Tasje: Ali Express • Denim jasje: Violeta by Mango • Ballerina’s: H&M

Elke nieuwe blog in je mailbox? Dat kan! Laat je e-mailadres achter en je ontvangt automatisch een e-mail zodra ik een nieuwe blog plaats. Handug!

12 comments

 1. Yvonne schreef:

  Heel leuk. Vind beide tops er mooi bij staan.

 2. Josine schreef:

  DIE TAS!!! Die moet ik gewoon hebben… zo leuk! En ik vind de kanten top de leukste wedding look, al staan ze alle drie leuk 🙂 Die rok is een schot in de roos xx Josine

 3. Romy schreef:

  Wauw, wat staan beide outfits je ontzettend mooi! Zeker met dat tasje erbij! Mijn favoriet is, denk ik, de outfit met de mooie kanten top.

 4. Darina schreef:

  Mooie outfit! Ik vind beide tops heel leuk staan! Dat tasje is ook geweldig.

 5. Tineke schreef:

  Wauw, wauw, wauw!! Wat een mooie outfit, die met het kant vind ik al helemaal geweldig!
  Liefs

 6. Jorinde schreef:

  Die rok is echt geweldig leuk! En tof dat je hem zo goed kan combineren in verschillende wedding looks! Vind ze alle twee geweldig!

 7. evelien schreef:

  Je tasje is echt geweldig! Wat een twee leuke outfits <3
  De kanten top is echt pretty!
  Liefs,
  Evelien

 8. marleen schreef:

  Prachtig!! Ik vind ook beide tops mooi, de eerste denk ik net iets aparter! De tas is AWESOME!!!

 9. Sammie schreef:

  Klinkt als een super gezellige originele bruiloft! Vind beide outfits leuk, vind de kanten top mooier maar die andere heeft meer kleur. Tasje is geweldig!

 10. Lesley schreef:

  Echt die tas is zo geweldig 🙂 ik vind je hele outfit trouwens erg leuk hier 😀

 11. Anne Marie schreef:

  Leuk zie je er uit!! Mijn favo is de kanten top.

 12. Eva | dark-rebel.com schreef:

  Absoluut mooie outfits

  Je ziet er super uit

  xxx, Eva
  http://www.dark-rebel.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *