Afgelopen vrijdag trouwde 1 van m’n oudste vriendinnen. Zij en haar man (!) hadden een supergave festival bruiloft georganiseerd. We sliepen erna met z’n allen in tenten op de camping waar het feest was, en je kan wel raden hoe tof dit was. Ik wist al een tijdje wat m’n outfit zou worden, maar op het laatst ging ik toch nog twijfelen tussen deze 2 tops. Daarom heb ik deze outfit gecombineerd: 2 tops en 1 keer een jasje, want de avonden op het platteland kunnen fris zijn.

Dit was mijn eerste keuze. Toen ik de enorme H&M bestelling binnenkreeg, wist ik dat deze rok met deze top het sowieso zouden worden. De bloemen, de kleuren, het model en de ruches: deze top has it all. Deze beslissing stond vast… totdat ik deze foto’s ging maken. Het kanten topje vond ik namelijk ook wel erg mooi erbij passen. Iets gekleder, wat volwassener… tja, en nou?

Op de dag zelf liet ik m’n vriend nog kiezen en hij koos voor het kanten topje. Helaas voor hem koos ik toch voor de gekleurde. Wispelturig, wie, ik?

Een jasje had ik uiteindelijk niet nodig! Het was warm genoeg in de feesttenten en het werd niet koeler dan 18 graden. De volgende dag liep ik om half 8 al weer met blote beentjes over de camping. Het voelde echt als zomervakantie! 😀

Later in de week vond ik nog matching oorbellen bij het tasje. Hoe hysterisch is dit tasje! Geweldig toch!? Ik kreeg er ook een berg complimenten over, echt te leuk.

Las je mijn 2 andere plussize bruiloft inspiratie posts al?

OUTFIT | Plussize bruiloft outfit #1: de kanten jurk

OUTFIT | Plussize bruiloft outfit #2: het bloemige pak

Rok: H&M • Tops: H&M • Tasje: Ali Express • Denim jasje: Violeta by Mango • Ballerina’s: H&M