Je gelooft het niet, maar ik draag weer een boyfriend jeans in deze post! MS Mode lanceerde vorige week hun nieuwe collectie en ik was er uiteraard als de kippen bij. Ik vond deze broek zo tof, zo bijzonder! Ik droeg hem gisteren naar het kraamfeest van m’n kleine neefje Abel. Het feestje vond plaats in de Machinist en dat is zo’n toffe fotolocatie, dat ik gelijk even m’n vriend charterde voor een fotorondje 😉

Aan iedereen die op dit feestje naar me toe kwam om te zeggen dat ze m’n blogs lezen, m’n outfits zo leuk vinden & me complimenteerden met het afvallen: dat betekent zoveel voor me! Het bloggen brengt me zoveel leuks en ik zie dagelijks in de cijfertjes een hoop bezoekers maar geen gezichten, en ik vind het vet leuk om te weten wie allemaal mijn blog leest. Thanks thanks thanks! 

MS Mode kimono

MS Mode kimono

De broek is een boyfriend jeans met patches met een mooie tekst op de kontzak: don’t judge my choices without understanding my reasons. De tekst sprak me zo aan. Doen we het niet allemaal? Mensen veroordelen zonder dat we de achterliggende redenen weten. Ik maak me ook wel eens druk om wat mensen van me denken… dat doe jij vast ook! Maar als ik een moment later relativeer, denk ik: why do I care, ze weten niet waarom ik iets doe, wat er in mijn hoofd omgaat, waar mijn keuzes op gebaseerd zijn. Met dat in het achterhoofd ga ik veel luchtiger door het leven. Mijn leven, mijn keuzes, en het gaat niemand iets aan.

MS Mode kimono

MS Mode boyfriend jeans

De kimono heeft een Asian art print. Prachtige bloemen en vogels sieren mijn eerste kimono. Eronder draag ik een blauwe mouwloze top die bovenaan mooi aansluit, en onderin wijd uitloopt. Dit noem ik nou echt curvehugging! Ik vond dit een perfecte casual-chique combinatie en ik kan niet wachten om de kimono vaker te combineren.

MS Mode boyfriend jeans

MS Mode boyfriend jeans

Sleehakje roze

De schoentjes shopte ik als een megakoopje! Ze hadden iets kleurverschil en daarom kreeg ik 10% extra korting op de 30% die het al afgeprijsd was. Uiteindelijk waren ze maar € 12,50! Ja, aan het einde van de middag had ik wel blaren maar wie mooi wil zijn… 😉

Wat vind jij het tofste item uit mijn outfit?

Mijn gehele outfit: MS Mode (gekregen) • Schoenen: Bristol • Lipstick: Mac Twig