Variatie is key. Met alles! Variëren met eten, variëren met kleding, variatie in artikelen op de blog en variatie in de werkzaamheden in je baan: het is allemaal even belangrijk. Ook op vakantie vind ik het leuk om te variëren in zwemkleding. Er gaan altijd wel 2 of 3 badpakken/tankini’s mee. Ik scoorde voordat ik naar Ibiza ging al een leuk badpak bij Primark (die ik helemaal niet aankon want het was nog veel te fris om te zwemmen :D) en de afgelopen maand heb ik van LASCANA ook nog een mooie tankini ontvangen.

Tankini vs. badpak

Beide items hebben zo hun voordelen. Zo is een tankini natuurlijk makkelijker met naar het toilet gaan, tussen het ijsjes eten en baantjes trekken door. Maar daarentegen zijn vaak de broekjes net een beetje te klein voor mijn vrij aanwezige achterwerk. Badpakken hebben vaker een betere pasvorm, in mijn ervaring. Deze zomer heb ik 2 maten kleiner dan vorige zomer, dus alles past stukken beter dan vorig jaar.

De tankini van LASCANA heeft daarentegen een vrij hoog broekje. Niet per se high waist, maar hoog genoeg dat ik het comfortabel vind. M’n billen zijn bedekt en het broekje snijdt niet. De top is voor de verandering niet nauwsluitend, maar heeft een flowy oversized effect.

Tankini Lascana

Ik koos voor een two piece met geografische print en zonder beugel, omdat hij los valt en er geen ondersteuning voor mijn meisjes nodig is. Er zit wel een voering met padding in, wat erg prettig is wanneer er een briesje langs waait 😉 De bandjes zijn afneembaar en de top blijft goed zitten doordat de band aan de bovenkant wat strakker is.

Maar het belangrijkste is natuurlijk hoe hij zit! Hij zit heerlijk comfortabel, alleen is de bovenste band ietwat beklemmend. Het is belangrijk dat hij niet afzakt tijdens het zwemmen of een potje tennis op het strand, maar deze knelt iets teveel. Verder zit het broekje heerlijk en is de stof prettig elastisch. Het oversized model is erg leuk, het sprak me vooral aan omdat ik het nog nooit heb gezien en ik hou van nieuwe dingen! 😀

Tankini: LASCANA • Slippers: Action • Parfum: Dolce & Gabbana • Hoed: Franse supermarkt • Zonnebril: Deluks