Een cliché om het te zeggen, maar bepaalde items in je kledingkast zijn echt tijdloos. Een little black dress, en goed paar pumps en een kraakwitte blouse. Items die altijd mee gaan, elk seizoen, elk jaar. Items die niet aan modegrillen doen, items die niet door Instagram-fashionistas (kuch) beïnvloed worden. Dit geldt net zo goed voor mannen. Een chic horloge, een mooi gesneden pantalon of leren paar loafers: je hebt ze altijd nodig en ze kunnen altijd.

Vandaag ga ik dieper in op de G-Steel horloges uit de G-Shock lijn van Casio. Deze stoere stalen horloges staan bekend om hun schokbestendigheid en zijn daardoor bestend tegen schokken of trillingen.

G-steel horloge

Een aangename verrassing voor mijn vriend viel op de deurmat – ok, bij het PostNL afhaalpunt, jij je zin – en hij viel ook niet want het past niet door de brievenbus – en dan zou hij ook vast kapot zijn – oké heel m’n intro weg.

G-Shock

Dankzij Horloge.nl kon ik mijn vriend een heel blij en fashionable man maken. Sinds kort zijn al zijn outfits helemaal compleet met dit stoere G-Steel model van uit de Casio G-Shock lijn. Kleren maken de man, maar accessoires maken het toch net wat leuker. Een mooie leren riem, een gaaf horloge: net dat beetje extra. De edelstalen behuizing van dit G-Steel model zorgt voor een stijlvolle uitstraling. De behuizing bestaat uit meerdere lagen metaal en kunststof waardoor het horloge een kick 3D effect krijgt: de layer guard structure.

G-Shock

G-Shock horloge

Solar

Dit G-Steel horloge heeft echt een toffe functie. Dit model wordt opgeladen door zonne-energie. Zo 1 keer in de zoveel tijd moet het horloge licht zien. Daglicht, maar ook kunstlicht volstaat. Hij schijnt 10 maanden zonder licht te kunnen. Ook is hij radio-controlled, wat inhoudt dat hij altijd de juiste tijd weergeeft. Nooit meer je horloge verzetten in het voorjaar of najaar, en ook op vakantie past hij automatisch de tijd aan. Geen gedraai meer aan die knopjes dus. Fijn!

G-Shock

G-Shock

G-Shock is er ook voor dames, weliswaar in een wat charmantere versie zoals de Baby G modellen. Zachtere kleurtjes en een wat subtieler formaat. Maar de G-Shock horloges zijn bovenal voor sporters, reizigers, en voor mannen en vrouwen met een stoere stijl.

Denim short: Mango • Zonnebril: Ray-Ban • Slippers: H&M • Overhemd: WE Fashion • Riem: H&M • Horloge: G-Shock (gekregen)