INSPO | TREND REPORT: The floral trend

Je kan er echt niet omheen: de floral trend! Ik heb zelf ook al deze broek laten zien met een prachtige geborduurde roos, en ook dit bloesje was zo trendy als wat! Ik draag beide items graag. Laatst kreeg ik van lieve Lesley ook een top die zij niet meer droeg – yes, met bloemen op de schouder! Ik ben fan fan fan van deze trend en heb een gezellig moodboard opgesteld voor wat bloemige inspo.

Ik hou altijd heel erg van de combinatie stoer met netjes. Een jurkje met sneakers, of dit bloemenjurkje met een leren jasje. MS Mode heeft net een nieuwe collectie uit – no spon, die volgt volgende week 😉 – vol met florals! Zo ook dit toffe jasje, wat ik erg goed vind passen bij dit bloemige vrolijke jurkje.

Sinds kort ken ik het sieradenmerk Anna + Nina omdat we het met de meiden cadeau gaven aan een vriendin. Erg chique gouden setjes en lieve kettinkjes: hou ik van.

En dan schoenen, een eeuwige issue. Ik ben niet goed op hoge hakken maar vind het wel altijd erg mooi staan. En in de zomer heb ik graag blote voetjes. Sandaletten lijken me de perfect oplossing. En deze zijn van fluweel! Trend op trend op trend op trend.

Jurkje: nieuwe collectie Zara • Jasje: nieuwe collectie MS Mode • Oorbellen: Anna + Nina •  Sunnies: Forever21 • Lipstick: NYX • Tas: Even & Odd • Sandaletten: H&M 

Heb jij al floral items in je kast?

Elke nieuwe blog in je mailbox? Dat kan! Laat je e-mailadres achter en je ontvangt automatisch een e-mail zodra ik een nieuwe blog plaats. Handug!

7 comments

 1. Romy schreef:

  Wauw, wat is dat jasje met borduursels gaaf! Maar eigenlijk vind ik alles op dit bloemige lijstje superleuk om te zien 🙂

 2. Josine schreef:

  Oh yesssss die heb ik zeker 🙂 Leuk!!!!

 3. Darina schreef:

  Wat een leuke items! Vooral het jasje is geweldig!

 4. yvonne schreef:

  Leuke items. Al draag ik ze zelf eigenlijk niet. Ik heb eigenlijk niks met bloemen haha.

 5. Mariska schreef:

  Zo’n jasje zag ik laatst ook bij H&M volgens mij en wilde hem zo graag, helaas niet in mijn maat 🙁

  1. Margo schreef:

   Gauw naar MS Mode dan 🙂

 6. Bloemen kunnen altijd wat mij betreft. Ik vond mijn beste stuk van dit jaar vintage, een kuitlange bloemenrok waar je fantastisch zwierige rondjes in kan draaien en die fraai staat bij al mijn tops én al mijn zomerse schoenen. Ik ben het helemaal met je eens dat floral goed samengaat met een stoer randje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *