Vorige week gaf ik al een sneakpeak op Instagram waar enorm op gereageerd werd. Het is tijd voor plussize bruiloft outfit nummer twee! Variatie is key, dus vandaag draag ik geen jurkje, maar een fleurig pak. Veel mensen dachten dat het een jumpsuit was, maar het is een top en een broek! Ik draag de wijdvallende top in de broek om wat meer figuur te creëren, want de top was net iets te wijd voor mij. Maar verder is deze outfit echt helemaal te gek!

Suit up!

Dit heerlijke tweedelige pak van Zizzi is van een luchtige stof met een heel vrolijke bloemenprint. De broek is kuitlang en daarom staat een mooie pump eronder perfect. Maar ook een mooi, glimmend sandaaltje doet het pak zeker eer aan.

Plussize bruiloft outfit

Plussize bruiloft outfit

De pumps zijn van Tamaris en mocht ik uitzoeken op sooco.nl. Ze zijn nude roze met een zilveren slangenprintje. Ze hebben voor mij de perfecte hoogte en dankzij het kleine platform wat in de voet zit, houd ik er het langer op uit. 😉 Momenteel hebben ze bij sooco flinke sale, met kortingen tot wel 40%, dus wie weet vind je hier wel voor een prikkie je zomerse sandaaltjes.

Plussize bruiloft outfit

Plussize bruiloft outfit

Plussize bruiloft outfit

Ga je wat meer voor een Maxima look (op een hele sjieke bruiloft) dan is het tof om dit pak te combineren met een mooie zomerse hoed. Het bloemenrandje maakt het weer wat speelser.

Plussize bruiloft outfit

Plussize bruiloft outfit

Bloggerlove

Ik shopte dit fantastische pak op wehkamp, waar ik het eigenlijk ‘toevallig’ tegenkwam. Het pak is van Zizzi en ik zag deze print ook al langskomen bij Saskia van The Curvy Chapter, die van Zizzi deze broek en een jasje in dezelfde print combineerde. Ook Josine vond de print de gek, want ze showde dit jurkje op Instagram. Bloggers love flowers, dat is duidelijk! 😀

Zag je mijn andere plussize bruiloft outfit al?

OUTFIT | Plussize bruiloft outfit #1: de kanten jurk

Welkom bij deze zomerse serie! Wedding season has officially opened en het is tijd voor mooie jurkjes en fancy accessoires! We trappen deze serie “plussize bruiloft outfit” af met een prachtige kanten roze jurk. Dit is mijn eerste echte chique jurk en ik ben er zo blij mee! Ik voelde me een hele mevrouw toen ik deze kanten jurk vorige week droeg naar een bruiloft.

Lees meer >