Pink Asics

OUTFIT | Pink Asics at sunset

Ik zal eerlijk met je zijn: ik had voor deze outfitpost echt iets heel anders in gedachten. Qua setting en qua belichting wilde ik een hele toffe vintage vibe creëren. Dat lukte effe niet helemaal. Maar: op zijn eigen manier is deze outfit weer helemaal op z’n pootjes terecht gekomen.

Ik heb het al eens eerder verteld: ik ben echt een sneaker meisje. Sneakers zijn een investering voor de lange termijn. Het is comfortabel, goed voor je voeten en ook nog eens fashionable. Ik heb in mijn ‘blogcarriere’ al een aantal paar sneakers mogen uitzoeken, maar er zat geen 1 paar zo lekker als mijn nieuwe Asics. Ik mocht een paar uitzoeken van theSneaker.nl. Mijn mannelijke collega’s wisten me te vertellen dat Gel Lyte 3 echt te hip is. Toen was het niet zo moeilijk meer: hoi roze Asics!

Pink Asics Gel lyte 3

Pink Asics Gel lyte 3

Pink Asics Gel lyte 3

Pink Asics Gel lyte 3

Pink Asics

Ja, ik moest de Asics wel even inlopen. Das altijd zo met een goed paar new kicks. Ik liep ze echt goed in toen ik vorig weekend op het vrijgezellenweekend van 1 van m’n vriendinnen een fikse wandeling maakte door Antwerpen. Nee, geen suffe speurtocht of vossenjacht: we gingen namelijk gehaktballen eten bij Balls & Glory (aanrader!) en wat van ver komt is goed was het motto – want we mochten een halfuur wandelen om de Vlaamse ballen te proeven.

Ik had een blaar, maar geen pijn en na dit weekend voelt het alsof ik op wolkjes loop. Naast het comfort (serieus: de meest comfortabele sneakers die ik ooit heb gehad!) wil het oog ook wel wat. ROZE! Ok, ik ben klaar.

Ik combineer me hier een partij trends in deze post, ongelooflijk! De bell sleeve, off-shoulder en bloemenprint! En dan afgetopt met een pink Asics: Margo heeft een 10 voor trend vandaag 😀

De hoed (die ik verder nergens draag op de foto’s, maar ok) is van Esprit en mijn lipstick is, zoals altijd, Twig van Mac.

We schoten de foto’s voor Hotel New York – ik hou van de vibe van dit gebouw! Ik denk dat ie nog wel eens vaker terug gaat komen in outfitshoots. En hoewel ik niet de vibe heb gekregen die ik wilde, vind ik de ondergaande zon wel erg mooi op het pand. Wat vind jij?!

Top: H&M • Rok: H&M • Hoed: Esprit • Schoenen: Asics via theSneaker.nl (gekregen) 

16 Comments

  1. Prachtige vibe, een van de mooiste stukjes van Rotterdam. Herken altijd veel gebouwen in jouw foto’s. Dit maakt je foto’s extra uniek! Die rok is ook super sexy zeg! Leuk in combinatie met de Asics <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *