OUTFIT | Pi-pa-patches

Je herinnert je vast nog wel de post met de tops van MS Mode, die ik 2 weken geleden plaatste. Eigenlijk had ik graag deze blouse met patches gewild, maar helaas hadden zij hem niet meer op voorraad. Ik ging verder zoeken bij Wehkamp en daar heb ik hem uiteindelijk alsnog gekocht. Want ik vond hem te leuk om te laten lopen!

Trends moeten altijd even wennen bij me. Zo vond ik vorig jaar de patches trend helemaal niks: ik vond mezelf er te oud voor. Zo zie je maar hoe veranderlijk een mens kan zijn, want ik bezit nu al 2 items met patches. Gekker moet het toch niet worden πŸ˜‰

De blouse is van een fijn, ietwat doorschijnend materiaal (viscose) en bevat grijze verticale streepjes. Ook zonder patches had ik deze blouse al erg leuk gevonden: zoals zoveelΒ common white girlsΒ heb ik een ding voor streepjes. Ik draag een maatje 44 en heb hem ingestopt, maar de blouse komt tot halverwege de bovenbenen.

Leuke kleurencombi van die patches he?!

Ik draag hem op de heerlijke form-fitting jeans van Zizzi – ik kan nooit meer zonder die broek. Daaronder de Primark hakken die ik ooit van Josine kreeg, en in m’n oren hangen leuke nieuwe stekertjes van Primark.

Spontane foto’s zijn toch altijd het beste… even een pizza-of-friet overleg met de BF!

Foto’s door Lesley

Hoe trendgevoelig ben jij? Haak je altijd in op de nieuwste trend of doe je lekker wat je wil (sowieso altijd het beste antwoord ;))

12 Comments

 1. Wat een leuke blouse! Staat je goed! Ik ben niet heel trend gevoelig maar als ik iets echt leuk vind (zoals de rafelige jeanszoom) dan koop ik daar 1 item van πŸ™‚

 2. Ik doe wat ik wil, als ik een trend leuk vind haak ik er op in, zo niet dan sla ik hem over. En als ik iets leuk vind wat totaal tegen de trends in gaat draag ik het ook lekker.
  Leuke outfit!

 3. De blouse is leuk!! Ik vond eerst patches ook helemaal niks, nu heb ik ook twee items in mijn bezit. Ik vind het erg leuk te combineren en geeft net iets funky’s aan je outfit!
  Liefs,
  Evelien

 4. Qua trends wacht ik het altijd af. Meestal vind ik het in het begin echt heel dom en walgelijk en paar maanden daarna, als de hype voorbij is, vind ik het leuk. Haha.

 5. Zo herkenbaar, ik moet altijd wennen aan een trend haha! Dit heb ik ook met veranderingen in het interieur. Eerst even wennen en dan pas na lang wikken en wegen overstag gaan voor een bepaalde stijl. Die patches staan je cool, you rock!

 6. Ik koop altijd wat ik leuk vind, of het nou wel of niet een trend is πŸ™‚ Vind je blouse erg leuk, opvallend dat je kleur lippenstift er zo goed bij past! Mooie foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *