Je herinnert je vast nog wel de post met de tops van MS Mode, die ik 2 weken geleden plaatste. Eigenlijk had ik graag deze blouse met patches gewild, maar helaas hadden zij hem niet meer op voorraad. Ik ging verder zoeken bij Wehkamp en daar heb ik hem uiteindelijk alsnog gekocht. Want ik vond hem te leuk om te laten lopen!

Trends moeten altijd even wennen bij me. Zo vond ik vorig jaar de patches trend helemaal niks: ik vond mezelf er te oud voor. Zo zie je maar hoe veranderlijk een mens kan zijn, want ik bezit nu al 2 items met patches. Gekker moet het toch niet worden ๐Ÿ˜‰

De blouse is van een fijn, ietwat doorschijnend materiaal (viscose) en bevat grijze verticale streepjes. Ook zonder patches had ik deze blouse al erg leuk gevonden: zoals zoveelย common white girlsย heb ik een ding voor streepjes. Ik draag een maatje 44 en heb hem ingestopt, maar de blouse komt tot halverwege de bovenbenen.

Leuke kleurencombi van die patches he?!

Ik draag hem op de heerlijke form-fitting jeans van Zizzi – ik kan nooit meer zonder die broek. Daaronder de Primark hakken die ik ooit van Josine kreeg, en in m’n oren hangen leuke nieuwe stekertjes van Primark.

Spontane foto’s zijn toch altijd het beste… even een pizza-of-friet overleg met de BF!

Foto’s door Lesley

Hoe trendgevoelig ben jij? Haak je altijd in op de nieuwste trend of doe je lekker wat je wil (sowieso altijd het beste antwoord ;))