We zijn geen Beyoncé – we hebben allemaal een normale garderobe en dragen onze kleren net zo lang tot ze gaan slijten. Gaten erin (gebeurt met een kat in huis net iets sneller dan gemiddeld), pullen, verkleuringen.. we’ve all been there. Omdat je het draagt totdat het niet meer kan. Ik heb maar 4 spijkerbroeken, 3 leggings, een paar rokjes… het is de kunst om daar elke keer opnieuw mee te combineren. Recycle the outfit dus! Ik kan wel doen alsof ik elke keer nieuwe kleren heb, maar dat zouden leugens zijn en ik ga juist zo prat op m’n eerlijkheid. 😉 Ik recycle in deze outfit 2 denim items!

denim on denim

denim on denim

Ik schiet tegenwoordig steeds vaker foto’s met Lesley. Zo hoef ik niet elke keer m’n vriend lastig te vallen – hoewel hij wel met deze leuke locatie kwam. Foto’s maken met een andere blogger is top: je let op elkaars houding, op rare plooien in je kleding, je wijst elkaar op toffe poses: ideaal.

Ik draag hier een broek die ik al eerder droeg in deze blogpost. Hij is van Yours Clothing en het is mijn enige jeans zonder stretch. Ik ben er geen fan van, stretchloos. Het is dus best wel strak en hoewel hij prima past, is het niet comfortabel. Ik weet niet of ik deze broek echt in m’n vrije tijd ga dragen. Tot nu toe belandt hij elke keer weer onderop de stapel in de kast. Echt jammer, want hij is echt super leuk!

Het denim jasje is van Violeta by Mango en deze draag ik, zeker met deze temperaturen, heeeel vaak! Eronder draag ik een supertoffe top van Vero Moda met citroentjes erop <3. Heel schattig en ook lekker luchtig en zomers. De choker is van Boohoo en de lipstick is Rose Rose van Lancôme.

Maar dit zijn de echte toppers van deze outfit: de La Strada sneakers met sterren. Ik mocht een paar schoenen uitkiezen op Sooco.nl en ik was op zoek naar iets bijzonders. Toen ik in de categorie “luxe sneakers” deze babies zag, wist ik dat ze van mij moesten zijn!

Ik vergiste me een beetje in de maat – ze hadden mijn eigen maat niet meer. Ik redeneerde als volgt: meestal zijn sneakers bij mij te groot. Een half maatje meestal. Ik bestel ze iets kleiner, ik loop ze een beetje uit en dan gaan ze na een tijdje ze vanzelf goed passen. Toen ik ze aantrok, had ik dik spijt. Dit gaat nooit werken, dacht ik. Knellen! Maar na een paar middagjes inlopen op kantoor gaan ze steeds beter zitten en heb ik wel hoop dat het m’n ideale sneakers voor de zomer worden. Zijn ze niet geweldig?!

Broek: Yours Clothing • Top: Vero Moda • Denim jacket: Violeta by Mango • Choker: Boohoo • Schoenen: La Strada by Sooco.nl (gekregen)