Vandaag even geen onzin, geen geklep, effe straight to the point! Je kan vandaag een supertoffe zonnebril van Woodiful winnen en dat wil jij. Trust me.

In samenwerking met Woodiful geef ik eenmalig een supergave zonnebril weg! Woodiful is een Nederlandse webshop die sinds kort ook internationaal is gegaan! Ze verkopen gave houten gadgets waaronder dus houten zonnebrillen, maar ook schitterende horloges, telefoonhoesjes én strikjes! Das toch cool?

Woodiful zonnebril

The Archer heeft een kek panterprintje *hey, ik weet wel wat ik uitkies voor je* en de pootjes zijn van bamboe hout en daarom heel licht van gewicht. Ook zijn de glazen gepolariseerd en hebben ze UV-bescherming.

Weet je wat altijd zo belangrijk is wanneer je een pakketje ontvangt? De verpakking van het product! Een handgeschreven briefje of een toffe verpakking doet vaak al heel veel. Deze bril van Woodiful komt in een supertoffe houten koker, waar ook nog een stoffen hoesje in zit. Perfect voor in m’n tas dus!

woodiful

Hoe doe je mee? 

  1. Volg mij op Instagram www.instagram.com/codecurvy
  2. Volg Woodiful op Instagram www.instagram.com/woodifulnl
  3. Like de foto die vanochtend is geplaatst van mij met de bril op
  4. Comment onder de foto waarom jij wil winnen
  5. En maandag wordt de winnaar bekend gemaakt!

Kan je niet wachten en wil je nu al zo’n toffe bril bestellen? Je krijgt met de kortingscode 20HIM17 20% korting in de webshop! Deze code is geldig tot en met 7 juli.