Zizzi

OUTFIT | Amazing army girl

Een tijdje geleden schreef ik een jubelblog over m’n lievelingsjeans. Een nadeel van deze broek is de dikte van de stof. Heerlijk in de winter maar echt te warm in nu het langzaamaan zomer wordt. Toch draag ik wel graag jeans in de zomer – denk aan die bbq avonden op het dakterras, dan wil ik wel een lange broek maar niet zo’n warme. Maar er zijn ook dunnere jeans op de wereld (ja echt!) enย I found mine!

Soms moet je als blogger de stoute schoenen aantrekken (kijk deze bad ass shoes dan!) en ergens voor gaan. Een lange tijd heb ik een beetje berust in het blogger-zijn en leunde ik achterover. Ik had niet zoveel fut ervoor, niet zoveel inspiratie. Het enige waar ik enthousiast van werd, waren m’n outfitposts. Lesleyย bracht me, onbewust, enorm veel motivatie en inspiratie. Als ik zie hoe zij dingen beetpakt.. daar werd ik alleen maar ambitieus van! Jaloers op een goede manier. Dat wil ik ook! Dacht ik, en ik ging ervoor. En ze doet het niet eens expres ๐Ÿ˜‰ Ik schreef, met bibberende knietjes, het PR bureau aan wat het prachtige plussize merk Zizzi onder het beheer heeft. En de knietjes waren onterecht, want ik mocht met Zizzi een samenwerking aangaan. Ik was, en ben daar nog steeds, heel trots op.

Zizzi is een prachtig merk wat al bijna 20 jaar bestaat. Zij staan voor alles waar ik ook voor sta: mooie kleren voor vrouwen met curves, want je hoeft je curves niet te verbergen in onmodieuze kleding. Zizzi is vooral groot in Scandinavie, maar verovert in heel Noord-Europa inmiddels de markt. In Nederland hebben ze ook al fysieke winkels in bijvoorbeeld Leiden, Delft en Nijmegen.

Ik koos deze 2 toffe stukken uit: een dijker van een donkere jeans – o my god, kijk hoe mijn benen in deze jeans zijn (verliefd op m’n eigen benen moet kunnen) – en een hele gave army duster. Met korte mouw!ย Het is een tuniek die gebruikelijk dicht gedragen wordt, maar ik vond hem toffer als duster met een leuke top eronder.

Deze panterprint top is van H&M en heb ik al jaren in de kast liggen. Af en toe blaas ik hem weer nieuw leven in, waarna hij weer ergens onderop een stapel beland. Ik maak de outfit afย met het prachtige Guess horloge wat ik van mijn broer en z’n vrouw kreeg voor mijn afstuderen, ondertussen alweer 100 jaar geleden.

Wat er hier gebeurt met m’n hand dat weet niemand, maar ik wilde waarschijnlijk mijn violet/zilveren haar showen. Ik gebruikte hiervoor de Kruidvat Colors To Play voor, waar ik allesbehalve enthousiast over ben, maar die blogpost volgt nog ๐Ÿ˜‰ Je ziet wel een heel klein paars waasje, maar ik vond het maar mwah.

Van cool… naar blij ei.

De broek past als een legging en voelt heerlijk soepel. Toen ik hem voor het eerst aandeed zei m’n vriend: zit dat niet mega strak? Ik deed stoer een squat tot op de grond en het tegendeel was bewezen.

Lipstick is mijn favoriete matte Chanel Coco Rouge en het riempje is van Primark, evenals de shoes.

Je shopt zowel de broek als de tuniek nu online bij Zizzi, want ze komen uit de spring/summer collectie!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

11 Comments

  1. Erg leuke post! En zizzi is ook super leuk. Voor onze vakantie (op Ibiza!) nog even eea gehaald. Erg blij met mijn aankopen.

  2. Wat onwijs tof en stoer dat je het PR-bureau hebt aangeschreven en dat ze met je wilden samenwerken. Je outfit is heel erg gaaf! Die rode lipstick staat je ook prachtig trouwens!

  3. Staat je heel erg leuk! Ik ben vooral fan van de blouse/tuniek. maar toch ook nieuwsgierig naar het comfort van de broek.

  4. Wat een lief compliment *bloos*. Je bent een topper! Deze outfit is erg leuk! En mag je dat over je eigen benen zeggen? Uiteraard!! Prachtige benen zijn het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *