OUTFIT | Amazing army girl

Een tijdje geleden schreef ik een jubelblog over m’n lievelingsjeans. Een nadeel van deze broek is de dikte van de stof. Heerlijk in de winter maar echt te warm in nu het langzaamaan zomer wordt. Toch draag ik wel graag jeans in de zomer – denk aan die bbq avonden op het dakterras, dan wil ik wel een lange broek maar niet zo’n warme. Maar er zijn ook dunnere jeans op de wereld (ja echt!) en I found mine!

Soms moet je als blogger de stoute schoenen aantrekken (kijk deze bad ass shoes dan!) en ergens voor gaan. Een lange tijd heb ik een beetje berust in het blogger-zijn en leunde ik achterover. Ik had niet zoveel fut ervoor, niet zoveel inspiratie. Het enige waar ik enthousiast van werd, waren m’n outfitposts. Lesley bracht me, onbewust, enorm veel motivatie en inspiratie. Als ik zie hoe zij dingen beetpakt.. daar werd ik alleen maar ambitieus van! Jaloers op een goede manier. Dat wil ik ook! Dacht ik, en ik ging ervoor. En ze doet het niet eens expres 😉 Ik schreef, met bibberende knietjes, het PR bureau aan wat het prachtige plussize merk Zizzi onder het beheer heeft. En de knietjes waren onterecht, want ik mocht met Zizzi een samenwerking aangaan. Ik was, en ben daar nog steeds, heel trots op.

Zizzi is een prachtig merk wat al bijna 20 jaar bestaat. Zij staan voor alles waar ik ook voor sta: mooie kleren voor vrouwen met curves, want je hoeft je curves niet te verbergen in onmodieuze kleding. Zizzi is vooral groot in Scandinavie, maar verovert in heel Noord-Europa inmiddels de markt. In Nederland hebben ze ook al fysieke winkels in bijvoorbeeld Leiden, Delft en Nijmegen.

Ik koos deze 2 toffe stukken uit: een dijker van een donkere jeans – o my god, kijk hoe mijn benen in deze jeans zijn (verliefd op m’n eigen benen moet kunnen) – en een hele gave army duster. Met korte mouw! Het is een tuniek die gebruikelijk dicht gedragen wordt, maar ik vond hem toffer als duster met een leuke top eronder.

Deze panterprint top is van H&M en heb ik al jaren in de kast liggen. Af en toe blaas ik hem weer nieuw leven in, waarna hij weer ergens onderop een stapel beland. Ik maak de outfit af met het prachtige Guess horloge wat ik van mijn broer en z’n vrouw kreeg voor mijn afstuderen, ondertussen alweer 100 jaar geleden.

Wat er hier gebeurt met m’n hand dat weet niemand, maar ik wilde waarschijnlijk mijn violet/zilveren haar showen. Ik gebruikte hiervoor de Kruidvat Colors To Play voor, waar ik allesbehalve enthousiast over ben, maar die blogpost volgt nog 😉 Je ziet wel een heel klein paars waasje, maar ik vond het maar mwah.

Van cool… naar blij ei.

De broek past als een legging en voelt heerlijk soepel. Toen ik hem voor het eerst aandeed zei m’n vriend: zit dat niet mega strak? Ik deed stoer een squat tot op de grond en het tegendeel was bewezen.

Lipstick is mijn favoriete matte Chanel Coco Rouge en het riempje is van Primark, evenals de shoes.

Je shopt zowel de broek als de tuniek nu online bij Zizzi, want ze komen uit de spring/summer collectie!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Elke nieuwe blog in je mailbox? Dat kan! Laat je e-mailadres achter en je ontvangt automatisch een e-mail zodra ik een nieuwe blog plaats. Handug!

11 comments

 1. Marije schreef:

  Erg leuke post! En zizzi is ook super leuk. Voor onze vakantie (op Ibiza!) nog even eea gehaald. Erg blij met mijn aankopen.

 2. Romy schreef:

  Wat onwijs tof en stoer dat je het PR-bureau hebt aangeschreven en dat ze met je wilden samenwerken. Je outfit is heel erg gaaf! Die rode lipstick staat je ook prachtig trouwens!

 3. Darina schreef:

  Wat een mooie outfit en foto’s! Staat je heel goed!

 4. Tineke schreef:

  Wauw, knapperd! Zie jij er even goed uit! En wat een toffe outfit..
  Liefs

 5. yvonne schreef:

  Staat je heel erg leuk! Ik ben vooral fan van de blouse/tuniek. maar toch ook nieuwsgierig naar het comfort van de broek.

 6. Mariska schreef:

  Ah heel leuk deze outfit! Vind die blouse er heel leuk bij staan 🙂

 7. Lesley schreef:

  Wat een lief compliment *bloos*. Je bent een topper! Deze outfit is erg leuk! En mag je dat over je eigen benen zeggen? Uiteraard!! Prachtige benen zijn het

 8. Sammie schreef:

  Hele toffe outfit, vind de blouse heel gaaf en de foto’s zijn weer prachtig! Leuke locatie ook.

  1. Margo schreef:

   Thanks! Het is hier achter in het park haha! Zo simpel kan het soms zijn 🙂

 9. Woehoe, go Margo! Deze stoere look staat je FANTASTISCH! En stoer dat je zelf de stouten schoenen aan hebt getrokken om het PR bureau te mailen.

 10. marleen schreef:

  Ja heerlijk outfitje dit heur!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *