Sinds kort heb ik een nieuwe haarroutine. Sinds ik weer begonnen ben met de pil, is mijn psoriasis beter en hoef ik mijn hoofd niet elke avond in te smeren. Dit betekent dat ik het ook niet meer elke dag hoef te wassen. Ik ben daar echt heel blij mee! Het was even zoeken naar een goede manier, maar ondertussen vind ik het het fijnst om in de avonden mijn haar te wassen. Ik heb altijd erg jeuk op m’n kopje na het wassen, en wanneer ik ga slapen nadat ik het in model heb gebracht, heb ik daar geen last van.

Na het wassen ga ik het altijd gelijk föhnen en stijlen, voordat mijn haar zijn eigen leven gaat leiden en ik eruit zie als een ontplofte lampenkap (ik probeer hier niet grappig te zijn, het is echt zo). Een tijdje geleden ontving ik een nieuw product van O’Right om te gebruiken tijdens het fatsoeneren van m’n haar. Na een wasbeurt moest ik het gelijk uitproberen.

O'Right

O’Right?

Yes! O’Right is een merk wat natuurlijke haarverzorgingsproducten maakt. O’Right is geinspireerd door de natuur en creëert een groene lifestyle voor haar klanten. Dat komt in alle producten terug. Zo is de verpakking van elk product gemaakt van PLA, wat uit plantaardig afval komt. De verpakking kan hierdoor gecomposteerd worden. Het mooiste van alles: hierbij komen zaden vrij, waaruit de acacia boom kan groeien. Hoe vet is dat?

Ook zitten de producten in papieren doosjes. Deze doosjes bestaan uit zaadpapier en hier komt ook een plant uit op den duur. Ben zo blij dat ik het doosje niet heb weggegooid! De inkt waarmee het doosje is bedrukt, is van soja.

Zo zijn er nog tal van ingrediënten te noemen die O’Right verwerkt in hun producten, maar dan wordt het een lang verhaal. Mooie afsluiter: ze hebben al diverse awards ontvangen voor hun duurzame verpakkingsontwikkeling. Dat zegt wel wat, toch?

O’Right heeft een uitgebreid assortiment verzorgingsproducten voor diverse soorten haar en hoofdhuid. Ook zitten er heerlijke doucheproducten in hun rits producten.

O'Right

Rose Hip Seed Moisturizing Oil

De Rose Hip Seed Oil voor gekleurd/beschadigd haar bevat oliën uit rozenbottels. Deze oliën voeden het haar diep van binnenuit en zorgen voor glans en gladheid.

De eerste keer dat ik de Rose Hip Seed Oil van O’Right gebruikte, föhnde ik mijn haar terwijl ik constant met mijn vingers door mijn haar ging. In combinatie met de olie werd mijn haar zo glad! Ik liet het zelfs voor verbazing aan mijn vriend zien (die natuurlijk enooooorm geïnteresseerd was in mijn haarverzorging, dat snap je). Het zat gewoon al in model zonder dat ik de stijltang gebruikt had! En het was zo glad, kijk dan!

Ik kan zo blij worden van producten die hun werk goed doen. Mijn haar word heel soepel van deze rozenbottelolie en heeft heel de dag (en de volgende dag) veerkracht.

Er bestaat ook een variant met heat protection. Op de verpakking van het doosje staat wel dat ik het na het inbrengen op nat haar kan föhnen. Toch denk ik niet dat hij beschermt tegen de warmte, gezien daar een andere variant voor is. Dus voor het stijlen is de Premier versie beter.

 

Dit product heb ik ontvangen.