FASHION | TOPS TOPS TOPS

Oh wauw jongens wat een weer! Ik ben vast de enige die vandaag achter haar laptop zit, maar ik ga zo weer mijn vitamine zon halen! Veel plussize dames hebben moeite om zich lekker luchtig te kleden met dit weer. Ik ben een groot voorstander van het ‘draag wat je wil’ principe, maar niet iedereen denkt er zo gemakkelijk over. Toch hoop ik met de post van vandaag je te inspireren om benen en armen te laten zien. Want het belangrijkste is dat jij je goed voelt. Je verdient het niet om te smelten in de schaduw. Tenzij dat je ding is, natuurlijk πŸ˜‰

Een tijdje geleden had MS Mode een actie op tops: 2+1 gratis! Ik mocht ook 3 tops uitkiezen en vandaag show ik de 3 combi’s die ik heb gemaakt voor dit heerlijke zomerweer. Ik combineer handig de 3 trends van dit moment in gemakkelijke outfits.

Neon met patches

Short met patches

Short met patches

Short met patches

Short met patches

Deze luchtige trui is van een fijne mix van polyester en katoen. Hij is grof geweven, waardoor hij een tikkeltje doorschijnend is. De top valt wijd en kan daarom ook leuk als een off the shoulder top gedragen worden. Hou ik van, lekker multi!

Vorig jaar ontdekte ik hoe heerlijk het was om shorts te dragen. Ik kocht mijn eerste short (een outfit ermee zie je hier) maar die werd al vrij snel te groot. Nu mocht ik van MS Mode 1 van hun toffe shorts uitzoeken. Ik koos voor deze toffe met patches maar ik weet zeker dat ik ook nog die met sterren ga kopen!

Top & short: MS Mode (gekregen) β€’ Schoenen: Primark β€’ Nagellak: Essie & Opi

Embroidery on denim

In zo’n serie heb je altijd favorietjes, en dit is de mijne! Deze mouwloze bloes is heerlijk op hete dagen. Het is een lekker luchtig stofje met ruches op de schouders en hij pikt ook nog even de hippe borduur trend mee. Dit rokje droeg ik al eerder in een outfit, maar is nu op een zomerse manier gecombineerd (met slippers die ik van fotograaf Lesley pikte ;)) Ik draag hier een maat 42 van het bloesje en dat is perfect! Ik maakte er zelf een knoopje in trouwens. Je kan hem ook los dragen, of juist in je broek of rok. Ook hip!

Top: MS Mode (gekregen) β€’ Rok: H&M β€’ Zonnebril: Imagine By Kim β€’ Sandalen: Primark (van Lesley)

Print on black on black

Ik ben dol op basics, maar ik vind ze vaak wel net een beetje te… basic. Daarom zijn dit soort fijne shirtjes met een print erop net wat leuker! Ik ben een romanticus, dus de tekst past goed bij mijn gevoel voor liefde πŸ˜‰ de print op deze zwarte top met glitters is wit met zilver. Ik combineer hem met een zwarte luchtige harembroek, perfect voor de zwoele zomeravonden op het dakterras. Barbecue aan, roseetje erbij.. en chillen maar!

Top: MS Mode (gekregen) β€’ Broek: Primark β€’ Schoenen: handgemaakt uit Vietnam β€’ Zonnebril: Monki β€’ Lipstick: Mac Twig

Heerlijk, deze pre-zomer! Ik geniet volop. Lekker met blote armen & blote benen! Ik hoop dat het jou ook lukt dit jaar πŸ™‚

WelkeΒ top zou jij hiervan wel kopen?

7 Comments

  1. De tweede set is mijn favoriet! Zo leuk <3 Je ziet er prachtig uit! Inderdaad draag wat je zelf fijn vind, als vind ik het soms wel lastiger om te doen dan te zeggen πŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *