De allerbelangrijkste feature van lingerie vind ik comfort. Het moet lekker zitten, je draagt het tenslotte de gehele dag. Het moet niet prikken, niet snijden, en je vooral geen andere ongemakken bezorgen. Op dagelijkse basis draag ik dan ook heel simpel katoenen ondergoed. Ik zou het niet eens lingerie willen noemen. Maar natuurlijk heb ik wel mooiere sets in mijn bezit, en sinds kort heb ik daar een nieuw romantisch setje aan toe kunnen voegen!

Bij de nieuwe website LASCANA plaatste ik een leuke bestelling. LASCANA is onderdeel van Otto en specialiseert zich in lingerie en badmode. Ook voor nachtmode en beachwear kan je bij Lascana je hart ophalen. Ze hebben onder andere merken zoals Calvin Klein, Adidas, bench, hun eigen merk Lascana maar ook het mooie s.Oliver RED LABEL, waar mijn setje van is!

Lascana

Lascana

Lascana

Ik merkte tijdens het shoppen dat ik geneigd was een zwart setje te kiezen. Zwart is altijd veilig, was mijn gedachtegang. Maar uiteindelijk viel mijn oog op een mooi wit setje, omhuld met roze kant. Altijd spannend, bestellen bij een webshop waarvan je de maten niet goed kent – bh’s kunnen namelijk hele rare dingen doen. Of de padding is keihard, of ze zorgen voor punttieten zoals Madonna, of aan de zijkant zitten harde balijnen die in je lijf snijden… Je snapt, ik heb flinke bustehouder-trauma’s opgelopen.

Maar mijn angst was ongegrond. Het s.Oliver setje zit heerlijk comfortabel. De cups lijken ietwat klein, maar ik moet er gewoon nog aan wennen dat m’n borsten niet meer zijn wat ze waren, dankzij het afvallen 😉 De slip past ook perfect en hoewel ik een fervent stringdrager ben, heb ik toch wel een zwak voor dit soort mooie broekjes.

Maar dit mooie setje van s.Oliver was niet het enige wat ik bestelde bij LASCANA! Ik gooide nog een heerlijke onesie in mijn winkelmandje en man, de enige vraag die ik mezelf deze week stel is: waarom heb ik nog nooit eerder een onesie gekocht? Dit comfortabele pak trek ik gelijk aan als ik thuis kom en hij gaat pas uit als ik naar bed ga. Hij is super warm, dus ik vrees dat hij deze zomer even in de kast verdwijnt, maar zodra de temperatuur weer onder de 18 graden komt jongens… dan word ik weer een zwart/wit beertje!

Lascana

De onesie is van Vivance Dreams en ik heb hem in maat 42 genomen, en hij zit prima.

LASCANA bezorgt binnen 3-5 werkdagen. Je moet ook echt even in hun strandkleding categorie kijken op de site: ik zie zoveel toffe strandbroeken en korte dungarees, ik ben hier zeker nog niet uitgekeken. (Er is nu ook 20% korting + gratis verzending!)

Tell me: ben jij ook zo’n onesie fan?!

Lingerie: s.Oliver • Onesie: Vivance Dreams • Lipstick: Chanel • Bril: Polette • Choker op flatlay: Primark 

Lascana