FASHION | 3 keer een roze jasje combineren

Ik was nooit zo’n jasjesmens. Vorig jaar veranderde er iets en opeens heb ik teveel jasjes voor de dagen in de week. Maar zoals bij alle kledingstukken zijn er altijd favorieten. En dit roze jasje is er 1 van. Jasjes maken een outfit net wat spannender, soms netter of soms ook stoerder. Ik heb dit jasje op 3 manieren gecombineerd  in 3 toffe lente outfits!

Het roze jasje met… de distressed jeans

roze jasje

roze jasje

roze jasje

In deze outfit heb ik een zwart/grijze jeans aan met DIY gaten op de knieën. Ik was de net iets-te-korte vale spijkerbroek een beetje zat en besloot er de schaar in te zetten. Niks mis mee zo! Ik combineer de broek met een stretchy streepjestop en stoere sneakers. Laten we het “Pleurt ‘t in me tassie” tassie niet vergeten! Ik kreeg deze voor m’n verjaardag en hij heeft al een hoop complimenten ontvangen op Insta. Cool ding he?!

Het roze jasje met… de lila top

Lila en roze, een combinatie die ik zelf niet aan zou trekken.. maar Lesley (mijn fotograaf du jour) overtuigde me om het te proberen met deze top uit haar kast. En ik vond het een hele leuke combinatie! De top is mouwloos, en dus perfect met een jasje. Ik draag mijn lievelingsjeans erbij en het kettinkje viste ik ook uit Lesley haar sieradenkist.

Het roze jasje met… de polkadot

Dit is mijn favoriete outfit van de 3, en ik moet toegeven dat het ook weer een item uit Les haar kast bevat… in andermans kast komt de creativiteit pas omhoog, haha! Deze zwarte broek is van een heerlijke relaxte chill stof maar door de strik en de opgerolde pijpen is hij toch fancy. Gecombineerd met een bloesje met roze en zwarte stipjes met ook een strik! De roze stippen kleuren perfect bij het jasje. Wat een match, vind je niet?

Details outfit 1:

 • Broek: C&A
 • Top: Vero Moda
 • Tas: Het Rotterdams Warenhuis
 • Schoenen: Woden

Details outfit 2:

 • Top: River Island
 • Broek: MS Mode
 • Schoenen: Woden

Details outfit 3:

 • Complete outfit: Primark

Deze outfits zijn allemaal gecombineerd met een roze jasje wat ik heb gekregen van MS Mode. Het jasje is van een heel dun, suedine stofje en is in een waterval model, met een leuk detail op de schouder.

14 Comments

 1. Wat een superleuke outfits allemaal! Je hebt het jasje zo mooi gecombineerd! Outfit 1 is mijn favoriet, ook vanwege de geweldige tekst op de tas 😉

 2. Die broek van outfit 3 is zo gaaf! En wat is je tas van outfit 1 geweldig zeg, die wil ik ook wel hebben. Ik vind de foto’s trouwens geweldig, allemaal heerlijk spontaan en vrolijk. Je straalt helemaal! Malou x

 3. Wat een leuk artikel zeg! Het tasje wat je draagt in je eerste outfit vind ik ook echt geniaal haha. Outfit 3 is denk mijn favoriet, lekker vrolijk!! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *