Lief blog,

Vorige week was het warm he! Heerlijk. Ik liet mezelf helemaal gaan met shorts, korte jurkjes, maxidresses, luchtige tops, slippers etc! Nu ben ik aardig wat afgevallen (na een maand plateau nog toch echt weer een kilo kwijt! -13 op de teller, wiehoee) maar er is een nadeel, lief blog: slappe huid. Hier sprak ik al eens over maar nu wil ik er toch echt iets aan gaan doen.

Ik ben absoluut niet onzeker over m’n benen. Ik loop met trots in m’n short: kijk mij es gaan! Ze zijn een beetje aan de bleke kant (#teamwhitelegs) maar daarvoor hebben ze zelfbruiner uitgevonden (#teamcheetah).

Ja, even over die zelfbruiner. Ik had vrijdag een bruiloft en wilde graag eens bruine benen. Mijn benen schijnen geen pigment te hebben (zelfdiagnose hoor) want ze worden never bruin. Maar dan echt never. Vroeger had ik wel eens van die doekjes van SoLait van het Kruidvat geprobeerd en die vond ik wel easy. Dus ik kocht deze en ging aan de slag met de doekjes. Onderbenen gingen prima. Tikkie oranje, maar oke. Het was al meer kleur dan het was. Maar m’n bovenbenen! Ik werd ‘s nachts wakker en had bovenbenen als een zebra. Dus ik slaapdronken nog een doekie eroverheen halen, onder het mom van “herstellen wat er te herstellen valt”. Volgende ochtend: niks. Nog steeds even streperig. Ge-nant…………..

Maar ik had nog een spuitbusje Sally Hansen Airbrush Legs en die redde die dag uiteindelijk mijn looks. Ik kreeg het aardig egaal, thank god.

Maar die slappe benen moeten toch een beetje strak worden. Dat vind ik mooi. Dus dat betekent sporten! Meer dan alleen het wandelen wat ik dus al doe. Ik dacht eerst aan de 30 day squat challenge. Maar dat blijkt dus helemaal geen nut te hebben. Nu vond ik op Women’s Health Mag een artikel met 4 oefeningen voor strakke bovenbenen en billen. Daar ga ik voor! 2 a 3 keer per week wil ik dit gaan doen. En ik zal before en after foto’s maken, want ik wil natuurlijk wel weten wat voor nut dit heeft 🙂

Ik hou je op de hoogte, lief blog. Weer een nieuw doel erbij!