OUTFIT | TREND hug or shrug: the trumpet sleeves

Dit is een trend waar ik al tijden wild van werd. De trumpet sleeve! Enorme mouwen, hoe gekker hoe beter. Wauw, dit vind ik wel wat. Vroeger meed ik altijd alle opvallende dingen. Mensen zouden maar eens wat van je kunnen vinden.. maar nu ik daar schijt aan heb, vind ik het heerlijk om trends te omarmen! (Pun not intended.)

Ik heb de afgelopen week van mijn verjaardagscadeaus een enorm mooie lens kunnen kopen voor m’n camera. Deze foto’s zijn nog geschoten met m’n ‘oude’ lens, waar overigens niks mis mee is, maar hij is wel heel basic. Ik kan niet wachten om jullie volgende week de nieuwe foto’s te laten zien… maar vandaag doen we het nog even met deze 😀

Ik draag hier comfy slacks van H&M, met een toffe print die zich niet zo goed laat vangen op camera. Ik vind het nooit erg om m’n curves te laten zien, maar ik vind dat deze broek niet zo mooi om m’n buik valt. En toch zit hij heerlijk!

De lengte vind ik altijd lastig. Ik ben niet zo’n hakkenloper maar sneakers eronder vind ik niet mooi (degene die ik heb in ieder geval). Maar onderin de kast vond ik nog deze peeptoe pumps van Clarks, en die passen perfect!

De top met trumpet sleeves is ook van H&M en ik draag hem in een maat 42. Ik vind hem wel te kort met deze broek, misschien doet hij het beter op een highwaisted jeans. Volgende keer proberen!

Ik combineerde het met Coco Rouge lipstick van Chanel en mijn rode clutch van Guess.

Wat vind jij van de trumpet sleeve trend? Hug or shrug?

Elke nieuwe blog in je mailbox? Dat kan! Laat je e-mailadres achter en je ontvangt automatisch een e-mail zodra ik een nieuwe blog plaats. Handug!

8 comments

 1. Romy schreef:

  Wat een ontzettend gave outfit! Die mouwtjes zijn echt gaaf! Het shirtje staat je super! En mooie schoenen ook!

 2. Jenn schreef:

  Leuk, staat je erg goed!

 3. evelien schreef:

  Ik vind de trend geweldig! Lekker speels en vrolijk, love it.
  En wat een te gekke top, hij staat je goed en zo leuk gecombineerd met de broek. Love it!
  Liefs,
  Evelien

 4. yvonne schreef:

  Leuke outfit! Staat je leuk. Ik snap wat je bedoeld met de broek, zou ik zelf ook hebben. Het is jammer dat de top niet wat langer is, dan zou je de broek denk ik ook fijner vinden. En wat je zegt staat vast ook leuk op een high waisted jeans. Maar het staat leuk en geeft mij weer outfitinspiratie.

  1. Margo schreef:

   Das leuk om te horen Yvonne! 😀

 5. Conny schreef:

  Heel erg leuk Margo!

 6. Lieke van Veen schreef:

  Super leuke outfit. Staat je goed!

 7. sammie schreef:

  Leuke outfit, staat je goed. Ik vind het zelf helemaal niks, ik irriteer mezelf dan altijd met dat soort mouwen 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *