Dit is een trend waar ik al tijden wild van werd. De trumpet sleeve! Enorme mouwen, hoe gekker hoe beter. Wauw, dit vind ik wel wat. Vroeger meed ik altijd alle opvallende dingen. Mensen zouden maar eens wat van je kunnen vinden.. maar nu ik daar schijt aan heb, vind ik het heerlijk om trends te omarmen! (Pun not intended.)

Ik heb de afgelopen week van mijn verjaardagscadeaus een enorm mooie lens kunnen kopen voor m’n camera. Deze foto’s zijn nog geschoten met m’n ‘oude’ lens, waar overigens niks mis mee is, maar hij is wel heel basic. Ik kan niet wachten om jullie volgende week de nieuwe foto’s te laten zien… maar vandaag doen we het nog even met deze 😀

Ik draag hier comfy slacks van H&M, met een toffe print die zich niet zo goed laat vangen op camera. Ik vind het nooit erg om m’n curves te laten zien, maar ik vind dat deze broek niet zo mooi om m’n buik valt. En toch zit hij heerlijk!

De lengte vind ik altijd lastig. Ik ben niet zo’n hakkenloper maar sneakers eronder vind ik niet mooi (degene die ik heb in ieder geval). Maar onderin de kast vond ik nog deze peeptoe pumps van Clarks, en die passen perfect!

De top met trumpet sleeves is ook van H&M en ik draag hem in een maat 42. Ik vind hem wel te kort met deze broek, misschien doet hij het beter op een highwaisted jeans. Volgende keer proberen!

Ik combineerde het met Coco Rouge lipstick van Chanel en mijn rode clutch van Guess.

Wat vind jij van de trumpet sleeve trend? Hug or shrug?