OUTFIT Like Adele

Dit is de derde en de laatste outfit op Ibiza! We hebben enorm veel stappen gezet om een leuke locatie te vinden die niet vergeven was van zaterdagavond-publiek en veel te felle zonneschijn. Hey, das een leuk muurtje – ja maar als ik in de zon kijk, knijp ik zo met m’n ogen. Oh en hier op de boulevard? *maakt foto* Jezus, dit lijkt wel een Grieks vakantiekiekje. Weet je wat? Laat maar. Ik doe de zonnebril van Polette wel thuis, als het ooit lente wordt. Maar m’n vriend wilde niet opgeven dus we liepen nog een stukje door – en opeens vonden we een toffe spot.

Sinds ik dagelijks m’n bril draag, wilde ik ook echt graag een zonnebril op sterkte. Ik mis m’n bril als ik hem niet op heb, en met een paar dagen zon in het vooruitzicht en dan een zonnebril zonder sterkte… dat zou ik raar vinden. Ik kreeg van Polette een kortingscode waarmee ik deze toffe bril kon uitkiezen. En oh my god, hoe groot is deze bril? Ha! Super gaaf. En ideaal, een zonnebril op sterkte. Polette biedt 7 kleuren en 4 verschillende tint niveaus. Ik heb geen hele donkere tint, ik vind het wel fijn als ogen zichtbaar zijn door een bril.

De zonnebrillen van Polette krijgen een UV400 coating die ervoor zorgt dat bijna 100% van het UV licht weggefilterd wordt. Stijlvol beschermd, dus 🙂

Het jurkje wat ik hier draag kocht ik ook bij Pull & Bear in Ibiza stad. Fun fact: ik was een dombo en dacht dat hij maar 1 schouder had. Vrijdagavond droeg ik hem en dacht ik: goh, geinig zo, 1 schouder en ook nog eens een cold shoulder. Zaterdagavond wilde ik hem weer aan en ik zei tegen m’n vriend: huh, die schouder zat gister toch aan de andere kant? Ik dacht heel even dat ik gek werd… en toen schudde ik hem goed uit en kwam de andere schouder tevoorschijn. Oeps… Ik heb een kwartier de slappe lach gehad.

De sandaaltjes zijn van Forever21 en de nagellak is van Kiko.

Zonnebril: Polette (gekregen) • Jurkje: Pull & Bear • Sandaaltjes: Forever21

 

Elke nieuwe blog in je mailbox? Dat kan! Laat je e-mailadres achter en je ontvangt automatisch een e-mail zodra ik een nieuwe blog plaats. Handug!

10 comments

 1. Darina schreef:

  Wat een geweldige bril! Ook het jurkje vind ik erg leuk.

 2. Tineke schreef:

  Dat jurkje staat je prachtig! Hele mooie outfit!
  Liefs

 3. Jenn schreef:

  Leuke zonnebril, en mooie outfit!

 4. evelien schreef:

  Je straalt! Prachtige outfit.
  Wat heb je ook een toffe zonnebril of, vind het een echte eyecatcher, leuk leuk!
  Liefs,
  Evelien

 5. TypischKim schreef:

  Wat een prachtige foto’s weer! Ben dol op je jurkje.

 6. Manon schreef:

  Wat zie je er prachtig uit.
  Die zonnenbril is echt leuk!

 7. Josine schreef:

  Ik heb sinds kort ook een zonnebril op sterkte en oh wat fijn is dat zeg! Echt een verschil! Dit montuur staat je goed, super leuk en heerlijke achtergrond zo op vakantie 🙂 xx

 8. Benthe schreef:

  Geweldige foto’s en wat een heerlijk vrolijke zonnebril 😃!

 9. sammie schreef:

  Erg leuk, grappig zonnebril ook 🙂 Je ziet er geweldig uit!

 10. Mariska schreef:

  Echt een hele leuke outfit én mooie foto’s 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *