Dit is de derde en de laatste outfit op Ibiza! We hebben enorm veel stappen gezet om een leuke locatie te vinden die niet vergeven was van zaterdagavond-publiek en veel te felle zonneschijn. Hey, das een leuk muurtje – ja maar als ik in de zon kijk, knijp ik zo met m’n ogen. Oh en hier op de boulevard? *maakt foto* Jezus, dit lijkt wel een Grieks vakantiekiekje. Weet je wat? Laat maar. Ik doe de zonnebril van Polette wel thuis, als het ooit lente wordt. Maar m’n vriend wilde niet opgeven dus we liepen nog een stukje door – en opeens vonden we een toffe spot.

Sinds ik dagelijks m’n bril draag, wilde ik ook echt graag een zonnebril op sterkte. Ik mis m’n bril als ik hem niet op heb, en met een paar dagen zon in het vooruitzicht en dan een zonnebril zonder sterkte… dat zou ik raar vinden. Ik kreeg van Polette een kortingscode waarmee ik deze toffe bril kon uitkiezen. En oh my god, hoe groot is deze bril? Ha! Super gaaf. En ideaal, een zonnebril op sterkte. Polette biedt 7 kleuren en 4 verschillende tint niveaus. Ik heb geen hele donkere tint, ik vind het wel fijn als ogen zichtbaar zijn door een bril.

De zonnebrillen van Polette krijgen een UV400 coating die ervoor zorgt dat bijna 100% van het UV licht weggefilterd wordt. Stijlvol beschermd, dus 🙂

Het jurkje wat ik hier draag kocht ik ook bij Pull & Bear in Ibiza stad. Fun fact: ik was een dombo en dacht dat hij maar 1 schouder had. Vrijdagavond droeg ik hem en dacht ik: goh, geinig zo, 1 schouder en ook nog eens een cold shoulder. Zaterdagavond wilde ik hem weer aan en ik zei tegen m’n vriend: huh, die schouder zat gister toch aan de andere kant? Ik dacht heel even dat ik gek werd… en toen schudde ik hem goed uit en kwam de andere schouder tevoorschijn. Oeps… Ik heb een kwartier de slappe lach gehad.

De sandaaltjes zijn van Forever21 en de nagellak is van Kiko.

Zonnebril: Polette (gekregen) • Jurkje: Pull & Bear • Sandaaltjes: Forever21