OUTFIT | Ibiza vibes

Ik had het nooit verwacht. Ik ben helemaal verkocht. Ibiza was zo tof. Ik voelde het al zodra ik voet zette op de grond: wat een chille vibe. Ik had enorme vooroordelen over dit ‘hippie eiland’, ‘party eiland’, ‘zweverige mensen’ en ‘drugsparties’. Ik neem alles terug. Nu waren we er in het voorseizoen en was het sowieso minder rustig dan in het hoogseizoen, maar dan nog. Alles gaat daar zo chill. En dan niet per se de tranquilo mañana mentaliteit – nee, gewoon alles.

Andere blogposts over onze trip volgen nog. Maar waarom ik zo snel na thuiskomst al een blogje tik, is omdat ik sta te popelen om deze foto’s aan jullie te laten zien. Het perfecte Ibiziaanse sfeertje!

We hadden een leuk Fiatje gehuurd en waren eigenlijk op weg naar Es Vedra, waar ik enorm benieuwd naar was geworden. We hadden geen Tomtom en deden alles met een kaart en via de borden. He, ouderwets zeg! 99% van de tijd ging dit prima, soms namen we een verkeerde afslag. Zoals hier. Geen idee waar we waren of hoe het hier heette. Maar er stond een klein aantal van dit soort huisjes: stenen, turquoise geschilderde deuren en ramen: idylle ten top. Hier moest ik de auto uit voor foto’s!

MS Mode outfit

ibiza

Deze top is helemaal in de boho style die zo goed bij dit eiland past, en daarom vond ik het perfect om hem op mijn eerste dag hier aan te trekken. Ja, zo steek ik in elkaar. Ik pas me graag aan 😉

De top heeft de welbekende leuke geregen halslijn en touwtjes met kwastjes. Een mooi geborduurd detail wordt afgemaakt met kraaltjes op de schouders.

De broek is mijn lievelings: de shaping jeans. Ik nam al afscheid van maat 46, maar ik had het geluk dat ik van MS Mode een maatje 44 opgestuurd kreeg. En dit keer een hele mooie lichte variant! De shaping jeans is stretchy, maar niet te, en geeft m’n billen en benen mooi vorm – al zeg ik het zelf.

Het was lekker warm op Ibiza, maar niet bloedheet en daarom kon deze outfit perfect. ‘s Middags beklommen we de Dalt Vila in Ibiza stad – toen werd de top vooral wel echt te warm. Geen bergbeklim outfit dus 😉

Vind je ook niet dat zulke deuren en kleuren echt wel het typische Middellandse Zee sfeertje hebben? Ik vind het er helemaal bij passen! En het maakt het vakantie gevoel compleet.

Jeans: MS Mode (gekregen) • Top: Ms Mode (gekregen) • Sandaaltjes: Forever21 • Lipstick: Mac Twig

Elke nieuwe blog in je mailbox? Dat kan! Laat je e-mailadres achter en je ontvangt automatisch een e-mail zodra ik een nieuwe blog plaats. Handug!

16 comments

 1. Darina schreef:

  Wat een mooie foto’s en een geweldige outfit!

 2. Jenn schreef:

  Mooie foto’s en outfit!

  1. Margo schreef:

   Thanks Jenn, leuk dat je weer kan commenten 😀

 3. MARIJKE schreef:

  Wat een mooie foto’s en hele leuke outfit! Je maakt mij wel heel nieuwsgierig naar Ibiza!

 4. Romy schreef:

  Wauw, die foto’s…. wat een fotogeniek plekje! Maar ook jij bent zo fotogeniek! Prachtige outfit heb je aan! Ik vind hem helemaal Ibiza-stijl 🙂

  1. Margo schreef:

   Ah wat lief van jou Romy!

 5. evelien schreef:

  Ik ben zo benieuwd naar Ibiza, ik wil er snel een keertje naar toe gaan! Het lijkt mij een super leuk eiland. <3
  En wat een leuke outfit, ik vind de top heel erg leuk!
  Liefs,
  Evelien

 6. Josine schreef:

  Oeh, ik wil ook naar een eilanddd…. Ik ga nu boeken! Haha! Zulke leuke plekjes altijd, lekker rondtoeren, heerlijk gewoon! xx

 7. sammie schreef:

  Wat een mooie locatie! Kan me voorstellen dat je daar even voor de auto bent uitgesprongen, had ik ook gedaan 😀 Mooie foto’s en leuke outfit!

 8. Mariska schreef:

  Wat een mooie foto’s zijn dit, staat je prachtig 🙂

 9. marleen schreef:

  Aaah leuk ook echt zo’n vakantieoutfit!
  Staat je super!
  En ik ben nu toch wel benieuwd naar Ibiza. Ik heb namelijk dezelfde vooroordelen :”)

 10. annouska schreef:

  Ah sorry maar die kleur van het huis, ik ben verliefd! Al lijkt Ibiza mij sowieso heel erg fijn

 11. TypischKim schreef:

  Wat een mooie foto’s zeg! Ik ben nog nooit op Ibiza geweest.

  1. Margo schreef:

   Dank je wel! Het is echt een aanrader 🙂

 12. Wat prachtig! En je ziet er helemaal ‘in stijl’ uit! De spijkerbroek zit ook als gegoten. <3

 13. Mariska schreef:

  Grappig hoe dingen toch anders uit kunnen pakken dan je verwacht. En al helemaal leuk als dat een positieve draai geeft! Je outfit staat je echt top 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *