Oei, weet je hoe hard het waaide op deze dag? Zo hard, dat ik heel de dag kippenvel op m’n blote kippenbeentjes had. De dag ervoor waren we naar Ibiza stad geweest en had ik me even laten gaan in de Pull & Bear. Ik kocht er 2 superleuke zomerjurkjes en vandaag laat ik er 1 zien!

Het strand waar we waren is het strand bij Es Vedra, Cala d’Hort. In de zomer ongetwijfeld een drukbezocht hip strandje, maar nu een verlaten stuk zand waar de wind genadeloos hard over de golven joeg. De 2 andere stelletjes die op het strand aanwezig waren verdwenen al snel, waarschijnlijk waren ze de kippenvelletjes wel zat. Wij lagen iets hoger op het strand en zolang je laag bij de grond bleef, kon je ook daadwerkelijk genieten van de zon en had je van de wind geen last.

Dit bloemige jurkje is van een heerlijke stretchy stof, heeft korte mouwtjes en een soort ingebouwde choker πŸ™‚ Als het te warm is, of je wil geen sunburn met een halsband, dan kan je hem zo over je hoofd heen naar achter schuiven. En vrij is je nek! Ready for some sun πŸ™‚

Het spijkerjasje, ja ja, het befaamde spijkerjasje! Ik houd van de diversiteit van spijkerjasjes. Je kan ze met allerlei outfits combineren: het kan stoer zijn, het kan ook op chic, het kan nonchalant en het kan ook preppy. Ik heb hem deze dagen veel gedragen, en heb echt zin in de Nederlandse lente. Ik koop geen tussenjas, ik heb mijn denim jacket πŸ™‚

Het tasje wilde ik per se voor Ibiza hebben. Het leek me ideaal, eens geen handtas mee sjouwen maar lekker alles op de rug. En het bleek ook ideaal. Detail: ik kon hem zelfs ophouden met plassen op Schiphol πŸ˜‰ niks geen gekut met haakjes aan deuren waar de tassen toch altijd vanaf vallen. Rugzakken for life!

Oke, nog even 2 vakantiekiekjes helemaal vanaf de andere kant! Deze magische rots is toch de mooi om te negeren…

Jurkje: Pull & Bear β€’ Denim jacket: Violeta by Mango β€’ Zonnebril: Imagine By Kim β€’ Rugtasje: Primark