Over 2 weken is het moederdag! Een mooie dag om je lieve moeder in het zonnetje te zetten. Om even extra lief voor d’r te zijn – liever dan je normaal al bent. Ik heb een superlieve moeder en zij verdient dan ook zeker een mooi moederdagcadeau. Omdat ik zelden weet wat ik moet geven (altijd als het moederdag is, is mijn mama net jarig geweest – dus als ze al wensen had, zijn die al vervuld op de verjaardag) ben ik eens op tijd op zoek gegaan naar leuke cadeautjes!

Moederdag hoeft nooit over de top bij ons. Een bos bloemen zou ook al volstaan. Daarom heb ik een lijstje gemaakt met leuke moederdagcadeautjes onder de € 25.

Blond Amsterdam gift sets douche & bodylotion

Dit zag ik in de Etos en dit vond ik zo leuk! Blond Amsterdam heeft nu ook giftsets met bodylotion, shampoo, douchegel, lipgloss en nog meer van die soort geinigheidjes. Ze zien er zoals altijd heel cute Blond Amsterdammig uit. De prijzen variëren, bij Etos ligt een giftset rond de € 10 maar op de Blond site zijn ze nu afgeprijsd naar € 6 per set. Maar hier komen dan weer wel verzendkosten bij, dus per setje kom je alsnog weer wat hoger uit. Ik zou 2 of 3 setjes combineren voor een compleet cadeau!

blond amsterdam gift sets

O’Right Rose Hip Seed moisturizing oil

Deze rozenbottelolie herstelt de vochtbalans van fijn en beschadigd haar en zorgt ervoor dat het haar niet uitdroogt. Ik heb zelf fijn haar, en dit heb ik van m’n mamsie! Ze is altijd in de weer met de föhn, gaat regelmatig naar de kapper voor een mooie kleur dus haarverzorging is vast welkom. Daarnaast geeft deze olie het haar extra vitaliteit en een mooie, gezonde glans. Het merk O’Right is een groen merk en heeft de rozenbottel in deze lijn als basis genomen. De rozenbottel zit vol met vitaminen en heeft een heerlijke geur. Ik heb het al getest en het doet wonderen voor je haar. Later meer over dit product! Deze 30 ml kost € 16,50, maar je hebt ook nog andere formaten.

o'right

Een fijne thriller

Mijn ouders zijn beiden gek op lezen en ik kan ze dan ook altijd plezier doen met een goed boek. (Je kan mij trouwens ook altijd een plezier doen met een goed boek, mocht je me ooit een cadeau willen geven.) M’n moeder houdt net als ik van thrillers, en regelmatig sneak ik een boek mee uit hun boekenkast. Ik ben momenteel weer bezig met een reading challenge op Goodreads en heb dit jaar al 5 boeken uit. En vandaag ga ik starten in een nieuwe! Zonder hem gelezen te hebben weet ik al dat ie knettergoed is. Dus ik zet Nicci French gewoon in het tiplijstje voor moederdagcadeautjes 😉

moederdagcadeautjes

Deze boeken variëren op bol.com* van € 9,99 voor een e-book tot € 19,99 voor een hardcover.

Een fijn make-upje

Mijn mam draagt altijd nog graag oogschaduw en lipstick en ik weet zeker dat ik haar met een mooi merk een groot plezier doe. Belangrijk is hier om oog te houden voor wat zij graag draagt: dat is namelijk niet wat ik graag draag. Zij houdt van bescheiden kleuren met een glansje. Lichtroze, een klein beetje paars of tegen het nude aan. Ik heb een paar mooie lipsticks gevonden maar de keus nog niet gemaakt. Hey mam, als je dit leest: ik laat ze lekker niet zien 😉 Je ziet het snel genoeg!

Wat ga jij je moeder geven komende moederdag?

*Dit is een affiliate link

Dit artikel bevat een product wat ik heb ontvangen.