2 jaar hetismarg + winactie met Yours Clothing

Wat een fijne zaterdag! Het zonnetje schijnt, ik ga zo de stad in en vandaag bestaat hetismarg 2 jaar! 2 jaar geleden schreef ik m’n eerste blog hier. Heerlijk, van me af schrijven. Ik deed het toen vol overgave. Die overgave nam wel wat af, en mijn interesses veranderden. Hoewel ik af en toe een uitstap maak naar Youtube, blijft schrijven altijd mijn lievelings. Ik ben het nog geen een keer zat geweest. Ik nam wel wat gas terug, na verloop van tijd. En nu schrijf ik op m’n eigen tempo, over m’n eigen lievelingsonderwerpen. Ik schrijf niet omdat mensen bepaalde dingen willen lezen (daarom is m’n bezoekersaantal ook zo laag ;)) maar omdat ik het kwijt wil. Daarom blijft hetismarg mijn fijne spot.

Ik hoef jullie niet te vertellen dat hetismarg me enorm veel gebracht heeft de afgelopen jaren. De samenwerkingen, de leuke contacten, zelfs nieuwe vriendinnen. Het zorgde ervoor dat ik m’n creativiteit kan blijven ontwikkelen – op het gebied van schrijven, fotografie en toch ook echt wel film. Ik geniet nog steeds met volle teugen van deze hobby. Ik geniet het meest van jullie, mijn lezeressen. Of zitten er ook lezers in de zaal? Jullie immer lieve comments, zowel hier als op mijn Instagram. Ook op Facebook zit een gezellig groepje en op Twitter heb ik ook weer andere contacten. Maar overal vind ik het even leuk. Waar ik het niet leuk vind, verdwijn ik. Ik heb mezelf de afgelopen maanden uit diverse Facebook groepen verwijderd waar ik me niet meer thuis voel. Dit lucht enorm op, weet je dat? Bloggen doe ik voor mezelf, omdat ik het leuk vind. Het moet een positief ding zijn in m’n leven. Dus alle negativiteitย must go. Bye.

Om jullie te bedanken en om de verjaardag van mijn peuter te vieren, mag ik van Yours Fashion een item uit de Limited Edition weggeven! I love love love de limited edition. Hieronder vind je mijn favoriete items!

Fluwelen tops zijn toch te gek? Kijk dan naar deze roze! Misschien is deze trend wel een beetje geweest… maar ik vind het nog steeds heel leuk en volgens mij vele anderen met mij! De grijze trui met de strik is echt helemaal <3 <3 <3. Casual maar toch met een twist. Fan!

Gingham is helemaal weer hot deze lente, wist je dat? Ik vind de zwarte trui met strikjes het leukst! En serieus, hoe mooi is dit model? Haar make-up is ook prachtig!

De bomber is echt geweldig! De bomber trend met borduur en lichtroze… alle trends in 1. Gecombineerd met deze plisse rok en de sexy body: en je bent klaar voor de zomer. Joejoe!

Op de website staan nog veel meer items in de Limited Edition waaruit je kan kiezen. Yours Fashion heeft kleding vanaf maat 42/44. Helaas is deze winactie niet voor iedereen geschikt, maar wees niet getreurd: er komt binnenkort nog meer aan!

Wat moet je doen?

 1. Volg Yours Clothing op Facebook
 2. Volg mij op Facebook
 3. Laat hieronder weten welk item je wenst en in welke maat! Graag met linkje erbij.

De winnaar wordt 7 mei bekend gemaakt.

Elke nieuwe blog in je mailbox? Dat kan! Laat je e-mailadres achter en je ontvangt automatisch een e-mail zodra ik een nieuwe blog plaats. Handug!

21 comments

 1. Danique schreef:

  Wat een leuke webshop, die kende ik nog niet. Leuke items hebben ze, ook niet zo standaard. Ik vind de roze bomber met borduursel echt heel gaaf, daar doe ik graag voor mee. Maat 44 of 46, net hoe het valt. Ik ga even verder neuzen in de webshop ๐Ÿ˜‰

 2. Benthe schreef:

  Van harte gefeliciteerd met je twee-jarig bestaan!! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰

 3. GEWOON SHER schreef:

  #teamtwitter!! hehe. Gefeliciteerd met je peuter Marg, wat wordt ‘ie groot hรจ jeetje.

 4. Jenn schreef:

  Gefeliciteerd! En leuke actie! Ik doe graag mee voor deze: https://www.yoursclothing.co.uk/limited-black-mesh-midi-dress-with-side-splits-p, in maat 42/44 dan.

 5. Darina schreef:

  Gefeliciteerd met het tweejarig bestaan van je blog! Ga zo door!

 6. sabine ganga schreef:

  Wat een leuke collectie.kon moeilijk kiezen.vind de peach white cold shoulder hoodie zooo leuk.graag in maat 42

 7. Marian schreef:

  Gefeliciteerd met je jubileum.
  Ik hoop nog lang van je schrijfsels te genieten.

  Ik val voor de plisse rok in mt 48.

 8. Charissa schreef:

  Aller eerst gefeliciteerd!! Op naar nog meer leuke jaren! Wat een leuke kleding site! Ik zou graag meedoen met de win actie , en dan ga ik voor de te gekke roze bomber maat 42/44 ! Leuk voor nu en leuk voor van de zomer! Groetjes

 9. Hennie schreef:

  Van harte gefeliciteerd, zussie! Bijzonder hoeveel overeenkomsten we hebben met P, blogperiode, lijnen en onze ziekelijke humor. Je bent echt een hele goede online vriendin geworden. Het zou echt een stuk saaier zijn zonder jou.
  De winactie sla ik even over, maar ik hou je blog natuurlijk wel met een scheef oog in de gaten. HA!

  x Hennie

 10. Saar schreef:

  Ik doe niet mee met je winactie maar natuurlijk van harte gefeliciteerd!!

 11. sammie schreef:

  Van harte gefeliciteerd met je blog verjaardag!

 12. yvonne schreef:

  Gefelicitaart! Op FB volg ik je met de naam Mini On.

  Ik vind die zwarte trui met strikken echt geweldig!! Maar zie eerlijk gezegd heel veel leuks bij deze shop.
  https://www.yoursclothing.co.uk/limited-collection-black-sweat-top-with-gingham-bow-detail-p en ik zou hem graag willen in maat 18.

 13. Elsbeth schreef:

  Van harte met je 2 jarig Blog jubileum. De tijd gaat zo snel! Ik zou echt voor die super leuke grijze trui met strik gaan. Yours is sowieso een erg leuke webshop!

 14. Kachiri Linders schreef:

  Gefeliciteerd met je 2 jarige jubileum! En wat een geweldig leuke actie, ik zie altijd winacties met leuke kleding op facebook maar zo goed als nooit waar ik met mijn maat aan mee kan doen, dus leuk leuk leuk! Aangezien ik een beetje alternatief ben zou ik deze graag willen winnen in maat 22:
  https://www.yoursclothing.co.uk/limited-collection-black-brown-acid-wash-lace-up-longline-top-p
  Liefs, Kachiri

 15. Annelot Hazekamp schreef:

  https://www.yoursclothing.co.uk/limited-black-choker-neck-mini-dress-with-flute-sleeves-p
  Deze prachtige jurk ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Maat 40 ๐Ÿ˜Š Ik vind je blogs echt super om te lezen! Ik hoop dat je er nog heel lang mee door gaat! ๐Ÿ’ช๐Ÿป
  Dikke kus, Annelot.

 16. Tamara TS schreef:

  Van harte gefeliciteerd met je 2e blogjaardag! En nog vele jaren! Ik doe heel graag mee, natuurlijk voor dat geweldige bomberjack in maat 44. <3

 17. Surienna schreef:

  Gefeliciteerd met je jubileum ๐Ÿ™‚๐Ÿฐ! Dat er nog vele mogen volgen ! Ik doe graag mee, ik ben helemaal verliefd op het bombertje met die mooie rozen in maat 22 UK.

 18. Wow, 2 jaar! Daar mag je onwijs trots op zijn! Met plezier lees ik altijd jouw blogs. Je bent een topper!
  Tsja, het bomberjack is al een tijdje favoriet van Yours Clothing.

 19. charly schreef:

  Inderdaad, er zitten ook lezers inde zaal, grtjs

 20. Saskia schreef:

  Gefeliciteerd met je 2 jarig bestaan! Op naar de volgende fijne blogjaren!<3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *