2 jaar hetismarg + winactie met Yours Clothing

Wat een fijne zaterdag! Het zonnetje schijnt, ik ga zo de stad in en vandaag bestaat hetismarg 2 jaar! 2 jaar geleden schreef ik m’n eerste blog hier. Heerlijk, van me af schrijven. Ik deed het toen vol overgave. Die overgave nam wel wat af, en mijn interesses veranderden. Hoewel ik af en toe een uitstap maak naar Youtube, blijft schrijven altijd mijn lievelings. Ik ben het nog geen een keer zat geweest. Ik nam wel wat gas terug, na verloop van tijd. En nu schrijf ik op m’n eigen tempo, over m’n eigen lievelingsonderwerpen. Ik schrijf niet omdat mensen bepaalde dingen willen lezen (daarom is m’n bezoekersaantal ook zo laag ;)) maar omdat ik het kwijt wil. Daarom blijft hetismarg mijn fijne spot.

Ik hoef jullie niet te vertellen dat hetismarg me enorm veel gebracht heeft de afgelopen jaren. De samenwerkingen, de leuke contacten, zelfs nieuwe vriendinnen. Het zorgde ervoor dat ik m’n creativiteit kan blijven ontwikkelen – op het gebied van schrijven, fotografie en toch ook echt wel film. Ik geniet nog steeds met volle teugen van deze hobby. Ik geniet het meest van jullie, mijn lezeressen. Of zitten er ook lezers in de zaal? Jullie immer lieve comments, zowel hier als op mijn Instagram. Ook op Facebook zit een gezellig groepje en op Twitter heb ik ook weer andere contacten. Maar overal vind ik het even leuk. Waar ik het niet leuk vind, verdwijn ik. Ik heb mezelf de afgelopen maanden uit diverse Facebook groepen verwijderd waar ik me niet meer thuis voel. Dit lucht enorm op, weet je dat? Bloggen doe ik voor mezelf, omdat ik het leuk vind. Het moet een positief ding zijn in m’n leven. Dus alle negativiteitΒ must go. Bye.

Om jullie te bedanken en om de verjaardag van mijn peuter te vieren, mag ik van Yours Fashion een item uit de Limited Edition weggeven! I love love love de limited edition. Hieronder vind je mijn favoriete items!

Fluwelen tops zijn toch te gek? Kijk dan naar deze roze! Misschien is deze trend wel een beetje geweest… maar ik vind het nog steeds heel leuk en volgens mij vele anderen met mij! De grijze trui met de strik is echt helemaal <3 <3 <3. Casual maar toch met een twist. Fan!

Gingham is helemaal weer hot deze lente, wist je dat? Ik vind de zwarte trui met strikjes het leukst! En serieus, hoe mooi is dit model? Haar make-up is ook prachtig!

De bomber is echt geweldig! De bomber trend met borduur en lichtroze… alle trends in 1. Gecombineerd met deze plisse rok en de sexy body: en je bent klaar voor de zomer. Joejoe!

Op de website staan nog veel meer items in de Limited Edition waaruit je kan kiezen. Yours Fashion heeft kleding vanaf maat 42/44. Helaas is deze winactie niet voor iedereen geschikt, maar wees niet getreurd: er komt binnenkort nog meer aan!

Wat moet je doen?

 1. Volg Yours Clothing op Facebook
 2. Volg mij op Facebook
 3. Laat hieronder weten welk item je wenst en in welke maat! Graag met linkje erbij.

De winnaar wordt 7 mei bekend gemaakt.

21 Comments

 1. Wat een leuke webshop, die kende ik nog niet. Leuke items hebben ze, ook niet zo standaard. Ik vind de roze bomber met borduursel echt heel gaaf, daar doe ik graag voor mee. Maat 44 of 46, net hoe het valt. Ik ga even verder neuzen in de webshop πŸ˜‰

 2. Aller eerst gefeliciteerd!! Op naar nog meer leuke jaren! Wat een leuke kleding site! Ik zou graag meedoen met de win actie , en dan ga ik voor de te gekke roze bomber maat 42/44 ! Leuk voor nu en leuk voor van de zomer! Groetjes

 3. Van harte gefeliciteerd, zussie! Bijzonder hoeveel overeenkomsten we hebben met P, blogperiode, lijnen en onze ziekelijke humor. Je bent echt een hele goede online vriendin geworden. Het zou echt een stuk saaier zijn zonder jou.
  De winactie sla ik even over, maar ik hou je blog natuurlijk wel met een scheef oog in de gaten. HA!

  x Hennie

 4. Van harte met je 2 jarig Blog jubileum. De tijd gaat zo snel! Ik zou echt voor die super leuke grijze trui met strik gaan. Yours is sowieso een erg leuke webshop!

 5. Gefeliciteerd met je jubileum πŸ™‚πŸ°! Dat er nog vele mogen volgen ! Ik doe graag mee, ik ben helemaal verliefd op het bombertje met die mooie rozen in maat 22 UK.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *