Mag je het logo van Etos nog steeds nieuw noemen? 😀 Volgens mij hebben ze dit nieuwe logo al een tijdje… en ik zou niet weten hoe het oude logo er ook alweer uitzag, maar ik ben gewoon zo’n fan van deze huisstijl dat ik elke keer denk: hey, dat heb ik nog niet gezien, leuk, hebben. Ja Etos, je huisstijl is slecht voor m’n portemonnee. Afgelopen week was ik echt toe aan nieuwe douche gel en Etos had een aanbieding van 2 doucheproducten van hun eigen merk, voor € 2,50. Ik hou van aanbiedingen, en ik was erg benieuwd naar deze relatief goedkope producten. Zou het wat zijn?

Ik ben geen ingrediëntenlezer. Afgezien van m’n hoofdhuid, is mijn huid verder niet zo gevoelig en kan ik van alles hebben. Ik kies daarom doucheproducten ook niet op hun ingrediënten, maar vaak alleen op hun geur. Ik houd altijd wel van foams, maar ik koop ze zelden. Dus nu ging ik ervoor, yeah! Ik koos voor Silk & Smooth omdat dat veelbelovend klonk voor m’n huid. Ik koos een showercream in plaats van een gel, omdat het zachter klinkt voor de huid dan gel. Milk & Honey genoot mijn voorkeur omdat me dat aan vroeger doet denken! Oma door de bocht: vroeger hadden wij altijd badschuim thuis van Het Melkmeisje, en daar doet me dit aan denken. Memory lane hoor 🙂

etos showercream

Etos shower foam silk & smooth

De foam bevat zijde proteïne waardoor je huid tijdens en na het douchen er lekker zacht door voelt. Sowieso vind ik dat door een foam je huid zachter voelt, or it is just me? En hoewel er geen geur vermeld wordt op de fles, vind ik de geur van deze Etos douche foam een beetje limoenachtig, maar ook rozig tegelijk. Fris en zacht.

Etos shower cream milk & honey

De romige douche creme heeft een zachte zoete geur en bestaat uit een heerlijke rijke substantie. Mijn huid raakt niet gelijk ultra gehydrateerd van deze Etos showercream, maar voelt wel lekker zacht en niet trekkerig nadat ik me afgedroogd heb. En nogmaals, deze geur takes me back. Heerlijk!

Voor dit prijsje ben ik zeker te spreken over deze 2 fijne douchespulletjes. Plus, deze 2 kleurtjes matchen ook nog eens leuk in de douche 🙂

Welke geur doet jou het meest aan vroeger denken?