VIDEO | Tea Topics beantwoorden met Josine

Holaaaa guapa’s! Ik raak al in de Spaanse sferen, want we zijn in maart beland en over 4 weken ga ik dan toch echt naar Ibiza. HEER-LAK! Hel veel zin in. Maar we gaan even terug naar december, toen Josine en ik 2 filmpjes opnamen en Tea Topics beantwoordden in een gezellig kletsfilmpje.

Vergeet ook niet het filmpje op Josine haar kanaal te bekijken!

3 comments

  1. Wat een gezellige video van jullie!! Leuk! En lekker vooruitzicht 🙂

  2. Josine schreef:

    Whuhhahaaaaaa… moest alleen maar lachen!

  3. Sammie schreef:

    Hele leuke video om te kijken, word er vrolijk van 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

WIE IS MARG?


Hoi! Ik ben Margo, ik design websites en blog over mijn leven als curvy girl. Plussize fashion, gezonde recepten en allerlei persoonlijke verhalen passeren de revue. Is deze samenvatting niet genoeg? Klik dan hier!
Follow
ZOEKEN
@CODECURVY ON INSTA
Ad
Tuin algemeen
Copyrights © 2017 hetismarg.nl