De laatste Yours Clothing samenwerking deel ik met mijn bloggerfriend Josine van thebiggerblog.com! Want je weet wat ze zeggen over twinning: dat is sowieso winning. We kozen dezelfde jurk uit en stijlden hem compleet anders. Josine op z’n Josine’s, Margo op z’n Margo’s.

De jurk is de Sienna Couture dress van Yours Clothing. Het is van een fijn polyster stofje, dat strak onze curves omsluit bij het bovenlijf, en wat prachtig glooiend uitvouwt over de heupen. Hij is ietwat aan de lange kant, ik heb hem na deze shoot laten inkorten door een collega πŸ™‚ Ik hou meer van jurkjes boven de knie! Maar verder is hij perfect. Ik heb de olijfgroene versie gekozen, en Josine de navy blauwe. Uiteraard stijlde Josie hem zoals we van haar gewend zijn: met een denim collar, een floral bomber en schattige blauwe laarsjes. Ik hield het simpel met een felgeel tasje (ben obsessed door de groen-geel combinatie op dit moment!) en studded enkellaarsjes.


De laarsjes kocht ik via een Facebookgroep voor echt een ‘prikkie’. Ze zijn van Sam Elderman en hebben supergave diamantjes en studds op de hiel. En het loopt goddelijk, echt leer! Das weer eens wat anders dan Primark booties πŸ˜‰

Voor welke outfit zou jij gaan: die van Josine, of die van mij?

Jurk: Yours Clothing β€’ Tasje & Armband: Josine (H&M) β€’ Schoenen: Sam Elderman β€’ Legging: H&M