Alweer een paar weken geleden ging ik met Lesley lunchen en shooten! Lesley was snel en zette haar outfit vrij vlot online. Dus misschien herken je de muur van haar blog, haha! Ik had nog wat dingen ingepland staan en daarom komt deze outfit nu pas online. Tijd voor kleur, tijd voor lente!

Ik draag hier een pencil skirt van Noisy May! De rok is helemaal elastisch en blijft helaas niet mooi strak wanneer je bijvoorbeeld even gezeten hebt. Ik vond dit best een afknapper, en daarom heb ik de rok niet gehouden. De kleuren zijn geweldig, en de rok zit ook echt heel comfortabel! Maar een pasvorm moet mooi blijven en helaas was dat niet het geval. Maar het maakt een goede foto, toch?! πŸ˜€

De top is van River Island en is van een zwarte synthetische stof. De goudkleurige rits loopt van boven tot onder over de gehele wijde top. Het is een iets lange, flowy top die ik in dit geval in de rok draag. Ik denk dat hij op een zwarte jeans ook heel mooi staat!

Het jasje hebben jullie al eerder langs zien komen, met en zonder bontje. Hij is van Primark en ja, is eigenlijk gewoon van plastic πŸ˜‰ Β Als je erin zweet, zweet je goed. En stinkend.

Ik draag een panty van H&M en de schoenen die ook al in deze outfit langs kwamen, van Van Haren.

Ik wil iedereen bedanken die afgelopen week zo enorm lief heeft gereageerd op mijn blogpost over Linda. Het was nogal heftig op Facebook af en toe, en ik heb echt last gehad van al die negativiteit. MaarΒ I’m over it en de lieve reacties hebben veel zwaarder geteld. Bedankt daarvoor!

Ik wens jullie een heel fijn weekend.