OUTFIT | The pencil skirt

Alweer een paar weken geleden ging ik met Lesley lunchen en shooten! Lesley was snel en zette haar outfit vrij vlot online. Dus misschien herken je de muur van haar blog, haha! Ik had nog wat dingen ingepland staan en daarom komt deze outfit nu pas online. Tijd voor kleur, tijd voor lente!

Ik draag hier een pencil skirt van Noisy May! De rok is helemaal elastisch en blijft helaas niet mooi strak wanneer je bijvoorbeeld even gezeten hebt. Ik vond dit best een afknapper, en daarom heb ik de rok niet gehouden. De kleuren zijn geweldig, en de rok zit ook echt heel comfortabel! Maar een pasvorm moet mooi blijven en helaas was dat niet het geval. Maar het maakt een goede foto, toch?! 😀

De top is van River Island en is van een zwarte synthetische stof. De goudkleurige rits loopt van boven tot onder over de gehele wijde top. Het is een iets lange, flowy top die ik in dit geval in de rok draag. Ik denk dat hij op een zwarte jeans ook heel mooi staat!

Het jasje hebben jullie al eerder langs zien komen, met en zonder bontje. Hij is van Primark en ja, is eigenlijk gewoon van plastic 😉  Als je erin zweet, zweet je goed. En stinkend.

Ik draag een panty van H&M en de schoenen die ook al in deze outfit langs kwamen, van Van Haren.

Ik wil iedereen bedanken die afgelopen week zo enorm lief heeft gereageerd op mijn blogpost over Linda. Het was nogal heftig op Facebook af en toe, en ik heb echt last gehad van al die negativiteit. Maar I’m over it en de lieve reacties hebben veel zwaarder geteld. Bedankt daarvoor!

Ik wens jullie een heel fijn weekend.

7 comments

 1. Tineke schreef:

  Wauw, die rok is GEWELDIG!
  Liefs

 2. Romy schreef:

  Wat een leuke, vrolijke outfit! Die rok is echt heel gaaf!

 3. sammie schreef:

  Wat jammer dat de kwaliteit van de rok niet naar wens was, hij is wel ontzettend leuk met die kleurtjes!

 4. Josine schreef:

  He babe, oh wat jammer want die kleuren van de rok zijn echt geweldig! Wel leuk dat je ‘m toch even geshowd hebt haha! Liefs. Josine

 5. marleen schreef:

  Oooh ik had die rok dus bijna gekocht.
  Ben eigenlijk wel een beetje blij dat ikd at niet heb gedaan ONDANKS die leuke kleuren 🙂

 6. Jammer van de pasvorm van de rok. Hij is wel SUPER leuk!!

 7. Hennie schreef:

  Zonde dat de rok niet terugveerde, want hij is zzzoooo leuk. Ik ben dol op pencil skirts, dus ik vind hem echt ernstig leuk.
  Enne… we houden van je, hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *