Valentine’s Day

De dag van de liefde is bijna hier! Valentijnsdag, je haat het of je omarmt het. Vroeger was ik natuurlijk anti. Niks zo stom als de dag van de liefde vieren terwijl je alleen bent. Maar sinds ik een relatie heb, grijp ik de dag graag aan om extra lief te zijn.

Tuurlijk kan je de liefde elke dag vieren. Je hoeft niet per se 14 februari te hebben om elkaar een cadeautje te geven, of om samen tijd door te brengen. Maar het is wel een mooi extra ‘excuus’! 

Ik heb vrijdag met m’n vriend een date thuis gehad. Lekker eten, serie, een wijntje… en ik ben onverwachts schaamteloos verwend met prachtige sieraden. Als ik eraan denk, ben ik weer ontroerd. Zo lief en mooi! Het was een superfijne avond.

Vandaag heb ik outfit-inspiratie voor wanneer je op een V-Day date gaat! Vertel me je plannen in de comments, ga je iets leuks doen, met je lover of met vriendinnen? Of laat je de dag aan je voorbij gaan, en behandel je deze dag als een normale dinsdag? 🙂


Voor deze post werkte ik samen met Yours Clothing, van wie ik deze supertoffe swing dress ontving. Samen met Josine van thebiggerblog.com schoot ik deze outfit, welke zij ook helemaal stijlde. Supertof geworden toch? Ik hou van haar schoenen! En hey, herken je de muur van Josine’s blogposts? 🙂

Jurk: Yours Clothing • Hoed & oorbellen: Josine’s collectie • Schoenen: River Island • Panty: Kruidvat • Clutch: fake Mulberry 

 

Elke nieuwe blog in je mailbox? Dat kan! Laat je e-mailadres achter en je ontvangt automatisch een e-mail zodra ik een nieuwe blog plaats. Handug!

16 comments

 1. Manon Boerakker schreef:

  Oh dat jurkje staat je zo ontzettend leuk! Leuk gecombineerd ook met zo een hoedje!

 2. Darina schreef:

  Superleuke outfit! Staat je goed!

 3. Joyce rdt schreef:

  Wat lief zeg dat hij zo’n leuke cadeaus heeft gekocht voor je! Ik zal het moeten doen met een zelf ingeschonken glas wijn ;). Liefs.x

  1. Margo schreef:

   Haha cheers!

 4. Saar schreef:

  Wat een prachtig jurkje! Staat je goed!

 5. Romy schreef:

  Wat een mooie outfit! Die jurk staat je echt heel goed. En zo lief dat je vriend je heeft verwend met mooie sieraden! Ik heb op dit moment geen vriend, maar verwen wel mijn moeder en vriendinnen met een kaartje.

  1. Margo schreef:

   Wat lief van jou!

 6. Josine schreef:

  Haha, jazeker ik herken het muurtje! Enne de hoed en oorbellen zijn C&A trouwens.. Ik vind het een leuke look geworden, ik hou van swingdresses. Aaaah zo lief, zag het al op je insta, let love rule! xx

 7. Iris schreef:

  Leuk jurkje! Die kleur staat je ook echt goed. Wij doen niks met Valentijnsdag. Ik vind het inderdaad leuk om gewoon spontaan iets te gaan doen samen en we doen regelmatig (kleine) dingen voor elkaar. Natuurlijk moet iedereen dat zelf weten en wel Valentijnsdag vieren is ook super leuk!

  1. Margo schreef:

   Zo is het ook. Je hebt niet per se 1 dag nodig. M’n vriend zei dat het ook niet speciaal voor V-Day was, maar dat ie al heel lang me iets wilde geven, een blijk van waardering. Maar wel extra leuk dat het nu samenviel met Valentijnsdag, maakt het extra romantisch 😉

 8. marleen schreef:

  Sieraden, áltijd goed! 🙂 Leuk! Ik vind je outfit echt helemaal top trouwens! Echt te gek!

 9. MARIJKE schreef:

  Hele leuke outfit en helemaal af zo met de hoed! Ik doe zelf helemaal niet aan Valentijnsdag!

 10. sammie schreef:

  Mooie outfit! Je straalt helemaal op de foto’s en de hoed vind ik super leuk! Ga hetzelfde zeggen als bij Josine cause it’s true: Wilde net vandaag vragen wie de foto’s van je maakt maar zie nu dat het Josine is. Maken jullie elkaars foto’s altijd? Ze zijn altijd allemaal zo mooi!

  1. Margo schreef:

   Ahw thanks lieve Sammie! Josine en ik hebben een paar keer foto’s geschoten, maar meestal maakt m’n vriend ze. En bij Josine maakt ook haar vriend ze meestal!

   1. sammie schreef:

    Ahhh, jullie boyfriends zijn beide goede fotografen dan! Kan Tommy bij ze op les? 😉

 11. Ahw wat een verwennerij van vriendlief. Benieuwd naar je sieraden :). Wij hebben niets speciaals gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *