De dag van de liefde is bijna hier! Valentijnsdag, je haat het of je omarmt het. Vroeger was ik natuurlijk anti. Niks zo stom als de dag van de liefde vieren terwijl je alleen bent. Maar sinds ik een relatie heb, grijp ik de dag graag aan om extra lief te zijn.

Tuurlijk kan je de liefde elke dag vieren. Je hoeft niet per se 14 februari te hebben om elkaar een cadeautje te geven, of om samen tijd door te brengen. Maar het is wel een mooi extra ‘excuus’! 

Ik heb vrijdag met m’n vriend een date thuis gehad. Lekker eten, serie, een wijntje… en ik ben onverwachts schaamteloos verwend met prachtige sieraden. Als ik eraan denk, ben ik weer ontroerd. Zo lief en mooi! Het was een superfijne avond.

Vandaag heb ik outfit-inspiratie voor wanneer je op een V-Day date gaat! Vertel me je plannen in de comments, ga je iets leuks doen, met je lover of met vriendinnen? Of laat je de dag aan je voorbij gaan, en behandel je deze dag als een normale dinsdag? 🙂


Voor deze post werkte ik samen met Yours Clothing, van wie ik deze supertoffe swing dress ontving. Samen met Josine van thebiggerblog.com schoot ik deze outfit, welke zij ook helemaal stijlde. Supertof geworden toch? Ik hou van haar schoenen! En hey, herken je de muur van Josine’s blogposts? 🙂

Jurk: Yours Clothing • Hoed & oorbellen: Josine’s collectie • Schoenen: River Island • Panty: Kruidvat • Clutch: fake Mulberry