Dit vond ik vroeger tof op sites zoals CU2. Vragenlijstjes. Wat ben je nu aan het doen? Wat ben je aan het eten? Welk liedje ben je aan het luisteren? Ik zat vroeger veel op CU2 en update dan ook veel deze lijst met nutteloze vragen. Ik heb geprobeerd of ik hem kon vinden, maar wat ik bedoelde kon ik niet vinden, dus ik heb zelf een nieuwe ATM lijst gemaakt. Komt-ie!

Wat draag ik vandaag?

Ik heb net een outfit geschoten (het is vandaag zondag, op het moment van typen) die best wel overdressed was voor een zondag thuis, dus toen ik een uur geleden thuiskwam heb ik hem omgewisseld voor een joggingbroek en een shirtje. Ik ben zo basic! De joggingbroek is koraalroze en komt bij de Zeeman vandaan, op mijn shirtje staat ‘nothing to wear’ (leugens) en is van Primark. Verder heb ik de lelijkste pantoffels ever aan, die ik scoorde bij de Albert Heijn. Ja echt!

Wat ben ik aan het eten en drinken?

Ik heb net een pot sterrenmuntthee gezet. Die staat nu af te koelen. Een halfuurtje geleden heb ik een half afbakstokbroodje met Schotse zalm op. Met een beetje bieslook, zout en peper: jam. Ik ben een tevreden mens.

Waar luister ik naar?

Het geluid van de droger en het tikken van mijn eigen vingers op het toetsenbord. Mijn vriend zit tegenover me, diep verzonken in een auto-zoektocht, dus we vinden de stilte wel erg lekker. Tenminste, ik denk dat hij dat ook vindt. Ik ga het niet vragen, dan verbreek ik de stilte.

Over het algemeen luister ik nu heel veel naar de Easy on Sunday playlist op Spotify. Het kan zomaar zijn dat ik dat zo weer op de achtergrond af ga spelen.

Wat ben ik op dit moment aan het lezen?

Ik heb een paar boeken ‘openliggen’, maar het meest ben ik gegrepen door Stalker van Lars Kepler. Toch neem ik te weinig tijd om hem echt lekker uitΒ te lezen. Ik ga zo gelijk op de bank liggen en verder lezen.

Ben ik nog iets aan het kijken?

We hebben net de Netflix serie The Missing seizoen 2 afgekeken. Man, wat was dat spannend. Zelf kijk ik Mr. Selfridge (stiekem ben ik een kostuumdrama-fan) en mijn vriend vindt dat niks. Ik denk dat het vanavond een film wordt!

WatΒ ben ik aan het plannen?

De Amerika-reis in september. Mijn vriend is er heel druk mee bezig vooral, en ik kraak hotels af of keur het goed. De tickets zijn geboekt, de route is uitgestippeld, momenteel wordt de huur-auto uitgekozen. Zelf een reis plannen is zo’n enorm gedoe! Heel leuk, maar het kost een hoop tijd.

Is er iets wat ik op dit moment graag wil?

Nee, niet per se. Ja ach, ik zou wel willen dat ik minder last had van m’n psoriasis, maar dat gaat niet gebeuren dus het heeft ook geen zin om erop te hopen. Het zij zo.

Mis ik iemand?

Ja, ik mis mijn nichtje. Ik heb d’r al ruim 2 weken niet gezien in het echt! Wel veel op Facetime, maar dasnieecht. Ik ga d’r snel weer heen en kroelen!

Hoe voel ik me nu?

Heel goed. Heel chill. Een echte chilldag, zonder verplichtingen. Ik bruis van inspiratie en ik heb het gevoel dat ik 100 dingen wil doen. Ik wil een kastje timmeren, ik wil de was wegvouwen (vanochtend al een deel gedaan, maar er is altijd zoooooveeeeel was), ik wil nog 3 blogs schrijven. Maar als het allemaal niet lukt, is het ook goed. Ik heb dit weekend ook veel foto’s gemaakt en dat bewerken en tikken komt later wel. Lichamelijk heb ik het vooral een beetje koud, dus ik ga zo een trui aan doen πŸ˜€

Ik ga nu naar de bank verhuizen met Stalker of met Mr. Selfridge. Keuzes, keuzes. Ik heb het best.

Hoe voel jij je op dit moment? πŸ™‚