Selecteer een pagina

Skincare ritueel met Lush: Angels on Bare Skin & Tea Tree Water

16 februari 2017

In mijn jaren als twintiger heb ik plenty huidverzorgingsproducten gebruikt, maar er is toch 1 merk waar ik altijd weer bij terugkom. En dat is Lush. Geen enkel merk brengt m’n huid zo tot rust als Lush. Dus bereid je voor op een jubelblog over deze twee producten!

Vooral tijdens de hormonale weken in de maand kan vooral m’n kin nogal opspelen. Kleine puistjes, vervelende mee-eters.. je kent ze wel. Mijn skincare ritueel met Lush brengt mijn huid gedurende de hele maand tot rust en ik heb aanzienlijk minder last van onzuiverheden. Uiteraard is het even uitzoeken geweest wat de beste manier van reinigen was, maar ik heb mijn ritueel nu helemaal uitgedokterd!

Angels On Bare Skin

Angels On Bare Skin gebruik ik al jaren en hoewel ik hem af en toe heb vervangen door een reiniger van bijv. Garnier of Etos, kom ik hier toch altijd weer bij uit. Ik vroeg hem voor kerst weer en ik ben blij dat ik dat weer gedaan heb. Angels On Bare Skin is een grijs-achtige pasta waarvan je per keer een klompje ter grootte van een erwt moet vermengen met water. Hierdoor wordt het een fijne reiniger die je over heel je gezicht moet aanbrengen. Ik gebruik deze reiniger van Lush altijd onder de douche en smeer het erwtje altijd uit over mijn – dan toch al – natte gezicht. Als ik wat extra nodig heb, scrub ik wat extra. De gemalen amandelen in Angels On Bare Skin zorgen ervoor dat de reiniger mild exfoliërend is.

In de winter heb ik een vrij droge huid en ik merkte dat toen ik dagelijks deze reiniger gebruikte, mijn huid nog droger werd. Nu gebruik ik hem 1 (soms 2) keer per week, en dat is nu voldoende. Ik herinner me dat ik hem afgelopen zomer elke dag gebruikte, en mijn neus was toen zo goed als mee-eter vrij. Wiehoe!

Tea Tree Water

Mijn go-to tonic als het gaat om het dichten van poriën! Ook het Tea Tree Water heb ik af en toe vervangen voor een andere tonic of micellair reiniger, maar ik heb nu besloten dat ik nooit meer terugga naar een ander merk. Tea Tree werkt antibacterieel en helpt daardoor tegen bacteriën die puistjes veroorzaken. Ook bevat deze tonic jeneverbes, wat door zijn ontstekingsremmende werking de huid zuiver houdt. Ik gebruik het Tea Tree Water ‘s ochtends zodra ik uit de douche kom om mijn openstaande poriën te sluiten. ‘s Avonds verwijder ik mijn make-up met een doekje en haal erna nog 2 watjes met Tea Tree tonic over m’n gezicht om de laatste restjes make-up te verwijderen. Het voelt gelijk heerlijk fris!

Ja, ik ben oprecht fan! Wat is jouw skincare ritueel?

Lees ook deze artikelen over Lush:

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, moeder van ons eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over moederschap!

NIEUWSTE BLOGS

Roomtour babykamer

Roomtour babykamer

Nu pas?! Ja nu pas! Omdat Norah 3 weken te vroeg kwam, was ik nog niet helemaal toegekomen aan de puntjes op de i. Haar kamertje was klaar, het wiegje was bekleed en de commode ingericht, maar het mocht nog wel net een tikkie leuker. De inspiratie kwam me niet direct...

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

De reden dat ik dit artikel ben gaan schrijven, is omdat ik de laatste tijd regelmatig contact heb gehad met volgers op Instagram die worstelen met de combi zwanger worden en overgewicht hebben. Ze lopen aan tegen vooroordelen, of hebben last van de vooroordelen die...