In al die jaren dat ik al kleding koop, heb ik nog nooit een jumpsuit in m’n bezit gehad. Say what? Nee echt! Maar eigenlijk was ik op zoek naar een boyfriend blazer. Een blauwe. Dat zag ik bij iemand op Instagram dus dat wilde ik hebben. Zo simpel werkt mijn brein. Ik kon geen blauwe vinden, maar mosterdgeel was een goede 2de. Dit is ook helemaal mijn kleurtje nu!

Read this blog in English.

Maar toen wilde ik het iets gaan combineren en ik wilde niet een jeans en een gestreept shirtje, zoals ik heel veel zie op bijvoorbeeld bij Pinterest. Het is altijd goed en fashionable, maar ik wil de laatste tijd wat meer uit mijn fashion comfortzone. En toen vond ik deze jumpsuit van Mango! Qua schoenen kan je met jumpsuits alle kanten op. Hoge hakken zie je veel, maar uiteraard kunnen sandaaltjes ook. Maar ik koos voor een stoere sneaker om het nog net iets aparter te maken.

Ik heb deze jumpsuit uiteindelijk niet gehouden (hij zat iets te strak) maar voor mijn trip naar Ibiza ga ik zeker een andere jumpsuit scoren. Ik vind het heerlijk comfy!

Heb jij er 1 in je bezit? En wat vind je van de boyfriend blazer?

Blazer WE • Jumpsuit Mango • Hoed Esprit • Schoenen Van Haren • Lipstick Chanel (Coco Rouge)