Selecteer een pagina

OUTFIT Loading: Spring

19 februari 2017

Op sommige dagen kan je hem al voelen. De lente! Afgelopen week was het op een goede dag zelfs 13 graden. Dat was genieten! Hoewel ik echt een wintermeisje ben, is het toch ook wel weer erg fijn om de zon te voelen en de krokusjes boven de aarde uit te zien piepen. Lente, ik ben er klaar voor!

Samen met Josine schoten we deze ready-for-spring look met een toffe outfit die ik van Yours Clothing toegezonden kreeg. Ik zal je een geheimpje verklappen: de broek paste nog net niet helemaal. Hij gaat wel dicht, maar oei, met een beetje moeite. Ik vind de broek verder wel echt prachtig, een toffe kleur en van die gave gaten erin.. Als ik hem binnenkort pas, ben ik toch helemaal SS17 ready!

Het tuniekje/lange blouse van is van een ragfijne stof en heeft een vrolijk en origineel bloemenpatroon. Ok vind je her en der glittertjes. Die shinen vast mooi als de zon erop valt  🙂

Ik ben toch een partij helemaal weg van deze booties! Ze zijn van Josine en ik kan er echt voor geen meter op lopen (want echt veeeel te hoog), maar oh my die kleur en het model… dikke liefde.

Ik vind het heerlijk, de lente. De geur van warmte, van vers gras, het gevoel van een lichte jas op je huid in plaats van zo’n dikke winterjas, zonnestralen door de luxaflex… ik ben er dol op. Wat is jouw ultieme lentegevoel?

Jeans & blouse: Yours Clothing • Oorbellen: H&M • Jasje: MS Mode • Schoenen: Josine

Deze blog bevat producten die ik heb ontvangen.

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, zwanger van eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over de zwangerschap!

NIEUWSTE BLOGS

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Wanneer deze blog online komt, ben ik alweer aan het eind van m'n 28 weken zwangerschap. Waar ik het in het begin zooooo traag vond gaan, vliegt de tijd nu voorbij. Ik weet wel waarom ik het langzaam vond  gaan in het begin: ik mocht het aan niemand vertellen! En toen...

Feeling festive? The Body Shop special editions

Feeling festive? The Body Shop special editions

The Body Shop blijft me elk jaar weer verrassen met nieuwe, frisse geuren. Deze maand kwam er een heerlijke tas binnen vol met de nieuwe feestelijke geuren van The Body Shop. De komende weken ga je nog meer lezen over de inhoud, maar vandaag trappen we af met de...

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

In het kader van 'treat yoself' boekte ik een paar weken geleden een gezichtsbehandeling bij m'n favoriete salon Elle & Moi in Rotterdam. Sinds eind vorig jaar is dit mijn place to be voor alles: ik begon er met LPG behandelingen (erg fijn! maar door zwangerschap...