Op sommige dagen kan je hem al voelen. De lente! Afgelopen week was het op een goede dag zelfs 13 graden. Dat was genieten! Hoewel ik echt een wintermeisje ben, is het toch ook wel weer erg fijn om de zon te voelen en de krokusjes boven de aarde uit te zien piepen. Lente, ik ben er klaar voor!

Samen met Josine schoten we deze ready-for-spring look met een toffe outfit die ik van Yours Clothing toegezonden kreeg. Ik zal je een geheimpje verklappen: de broek paste nog net niet helemaal. Hij gaat wel dicht, maar oei, met een beetje moeite. Ik vind de broek verder wel echt prachtig, een toffe kleur en van die gave gaten erin.. Als ik hem binnenkort pas, ben ik toch helemaal SS17 ready!

Het tuniekje/lange blouse van is van een ragfijne stof en heeft een vrolijk en origineel bloemenpatroon. Ok vind je her en der glittertjes. Die shinen vast mooi als de zon erop valt Β πŸ™‚

Ik ben toch een partij helemaal weg van deze booties! Ze zijn van Josine en ik kan er echt voor geen meter op lopen (want echt veeeel te hoog), maar oh my die kleur en het model… dikke liefde.

Ik vind het heerlijk, de lente. De geur van warmte, van vers gras, het gevoel van een lichte jas op je huid in plaats van zo’n dikke winterjas, zonnestralen door de luxaflex… ik ben er dol op. Wat is jouw ultieme lentegevoel?

Jeans & blouse: Yours Clothing β€’ Oorbellen: H&M β€’ Jasje: MS Mode β€’ Schoenen: Josine

Deze blog bevat producten die ik heb ontvangen.