Dit jurkje en ik hebben lastige start gehad. Op het moment dat ik hem zag, wist ik dat ik hem wilde hebben. Ik paste een maatje L. Deze was veel te groot? RAAR. Ik trippelde in mijn blote benen en paarse sokken de Monki door naar het rek met jurkjes en griste de M mee. Deze was tof. Ja. Dit was mijn jurkje.

Maar later ging ik twijfelen. Wanneer draag ik dit nou? Zo’n print? Ik heb lang getwijfeld of ik hem terug ging brengen of niet. Maar toen ik deze foto’s schoot werd ik per foto enthousiaster en yes, ik heb hem gehouden. Wat een tof jurkje he?


Monki jurkje met print

Wat hebben we geleerd van deze shopsessie? Het motto wat mijn collega bloggers al jaren prediken: shop your shape, not your size! Maten zeggen vaak niks 🙂

Jurkje: Monki • Panty: Kruidvat • Tas: Guess • Hoed en schoenen: Primark • Oorbellen: vintage • Lipstick: Chanel