Ik weet dat het veel decadenter klinkt dan dat het daadwerkelijk is. Maar eind maart gaan we lekker een weekendje naar Ibiza! We waren al een tijdje op zoek naar een weekendje weg, maar wel een beetje op een budget. Het is een extraatje, want na de zomer staat een grote reis naar Amerika gepland. Geen enkele deal op Travelbird kon ons echt bekoren. Goedkope tickets naar bepaalde steden hadden we geen ‘JA!’ gevoel bij. Maar zondag vonden we op booking.com opeens een toffe deal voor een mooi hotel in Ibiza, en de tickets waren ook niet al te gek. Ibiza? Dacht ik. Dat is toch niks voor ons?

Maar waarom ook niet. We zitten in Sainte Eulalia del Rio (het klinkt gewoon al als pure vakantie, vind je niet?), uit de buurt van Ibiza stad, maar daar heb ik juist zin in. Chillen. Sowieso zal het in maart niet al te druk zijn, en dat vind ik wel een fijn vooruitzicht.

We gaan vooral om te niksen, bij te komen, een beetje van de zon te genieten (graadje of 18 zal het zijn, genieten) en vooral niet om te feesten in de veel te dure clubs daar πŸ™‚ Chillen is echt het codewoord van dit weekend, haha! In september gingen we nog naar Porto maar een stedentrip is altijd lopen lopen lopen en absoluut niet bijkomen. We hadden een vrij negatieve ervaring met een AirBnb daar, waardoor we elke dag vroeg het appartement uitgingen. Er is niks zo ellendig als lekker uitslapen in een kamer vol met schimmelplekken en bijbehorende stank. Dus om nou te zeggen dat je je dan echt oplaadt in zo’n weekend… nope. Maar in Ibiza gaat dat wel gebeuren!

Ik heb er zoveel zin in πŸ™‚ en het is al bijna!

Heb je nog Ibiza tips voor me, en heb je zelf nog weekendje-weg plannen?

Foto: Unsplash