Een weekendje Ibiza!

09 februari 2017

Ik weet dat het veel decadenter klinkt dan dat het daadwerkelijk is. Maar eind maart gaan we lekker een weekendje naar Ibiza! We waren al een tijdje op zoek naar een weekendje weg, maar wel een beetje op een budget. Het is een extraatje, want na de zomer staat een grote reis naar Amerika gepland. Geen enkele deal op Travelbird kon ons echt bekoren. Goedkope tickets naar bepaalde steden hadden we geen ‘JA!’ gevoel bij. Maar zondag vonden we op booking.com opeens een toffe deal voor een mooi hotel in Ibiza, en de tickets waren ook niet al te gek. Ibiza? Dacht ik. Dat is toch niks voor ons?

Maar waarom ook niet. We zitten in Sainte Eulalia del Rio (het klinkt gewoon al als pure vakantie, vind je niet?), uit de buurt van Ibiza stad, maar daar heb ik juist zin in. Chillen. Sowieso zal het in maart niet al te druk zijn, en dat vind ik wel een fijn vooruitzicht.

We gaan vooral om te niksen, bij te komen, een beetje van de zon te genieten (graadje of 18 zal het zijn, genieten) en vooral niet om te feesten in de veel te dure clubs daar 🙂 Chillen is echt het codewoord van dit weekend, haha! In september gingen we nog naar Porto maar een stedentrip is altijd lopen lopen lopen en absoluut niet bijkomen. We hadden een vrij negatieve ervaring met een AirBnb daar, waardoor we elke dag vroeg het appartement uitgingen. Er is niks zo ellendig als lekker uitslapen in een kamer vol met schimmelplekken en bijbehorende stank. Dus om nou te zeggen dat je je dan echt oplaadt in zo’n weekend… nope. Maar in Ibiza gaat dat wel gebeuren!

Ik heb er zoveel zin in 🙂 en het is al bijna!

Heb je nog Ibiza tips voor me, en heb je zelf nog weekendje-weg plannen?

Foto: Unsplash

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, zwanger van eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over de zwangerschap!

NIEUWSTE BLOGS

Feeling festive? The Body Shop special editions

Feeling festive? The Body Shop special editions

The Body Shop blijft me elk jaar weer verrassen met nieuwe, frisse geuren. Deze maand kwam er een heerlijke tas binnen vol met de nieuwe feestelijke geuren van The Body Shop. De komende weken ga je nog meer lezen over de inhoud, maar vandaag trappen we af met de...

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

In het kader van 'treat yoself' boekte ik een paar weken geleden een gezichtsbehandeling bij m'n favoriete salon Elle & Moi in Rotterdam. Sinds eind vorig jaar is dit mijn place to be voor alles: ik begon er met LPG behandelingen (erg fijn! maar door zwangerschap...

Wat doe ik tegen zwangerschapskwaaltjes? Tips & tricks!

Wat doe ik tegen zwangerschapskwaaltjes? Tips & tricks!

Nee, ik ben zeker niet de eerste die hier last van heeft & een blog over schrijft en ik zal ook zeker niet de laatste zijn! Maar sinds ik zwanger ben, heb ik een hoop DM's gehad met vragen voor tips. En omdat elk lichaam ander werkt en iedereen baat heeft bij...