In het kader van ‘elke week een outfitpost plaatsen’ heb ik er hier nog 1tje van voor kerst! Ik krijg mijn inspiratie uit de meest random Instagram accounts. Ik zag laatst een hele gave outfit bij een donkere curvy dame en ik wilde hem op de 1 of andere manier eigen maken. Maarrrr ja, toen draaide ik me die bewuste zaterdagochtend nog eens om in bed en 2 uur later wist ik haar account niet meer. Maar ik had 1 ding onthouden: het was plaid. En laat ik nou net een ruitjesbloes hebben die echt sprekend op haar plaid shirt lijkt.

Ik droeg de bloes al in een eerdere outfit maar ik vind het leuk om kledingstukken elke keer opnieuw te combineren. En zeg nou zelf.. met een paar kilo minder staat elk kledingstuk beter 😉

Alle aandacht in deze foto naar de rechteronderhoek alstublieft!

Het jasje scoorde ik volop in de uitverkoop bij Primark! Ik zag een wat duurdere versie al bij Yours Fashion een tijdje geleden. Ik was er gelijk weg van, maar ik vond hem boven m’n budget. Toen vond ik deze soortgelijke bij Primark maar ik vond het eigenlijk nog te gek voor zo’n jasje. Want hey, het blijft Primark kwaliteit. Maar toen ik er 2 weken later weer kwam: hallelujah! Hij was afgeprijsd van € 40 naar € 20. Toen nam ik hem dan toch echt mee.

geruite bloes

De broek is van MS Mode en is ondertussen wel echt een tikkie te groot. Het is een shaping jeans maar hij shapet niet meer alles.. helaas! Gauw op zoek naar een nieuwe. De bloes is H&M en de schoenen van Primark. Het kettinkje kocht ik bij ByZoe!

De Schotse ruit hoort ook echt bij kerst, vind je niet? Hij matcht perfect bij de kerstboom. Maar goed, die boom is ondertussen de deur uit en ik heb de geruite bloes niet gedragen met de feestdagen. Wellicht een ideetje voor volgend jaar.. ik kijk er alweer naar uit! 😀

Fijne dag <3