OUTFIT | Just sneakin’

Casual outfits zijn altijd helemaal mijn ding. Mijn koppie thee, mijn pakkie aan, je kent het wel. Casual hoeft niet per se trui + schoenen te zijn, een leuk bloesje stoer gecombineerd kan ook al vaak als casual dienen. 
En ja, het liefst met sneakers. Hoewel ik dol ben op korte laarsjes zie je me ook meerdere keren per week op sneakers.

Deze broek is van H&M en heb ik al een paar jaar. Ik heb hem een lange tijd niet aangekund, maar nu ik weer wat kilo’s lichter ben past hij weer en draag ik hem graag! 
De schoenen die ik onder deze outfit draag heb ik mogen ontvangen van WODEN. WODEN is een Scandinavisch merk die qua design niet onder doet voor de bekende sportmerken.

Woden

Ik draag het model YDUN Leather White in maat 41. Maar mijn voeten lijken voor de verandering eens niet groot in deze schoenen, heerlijk 😀 Ik vind de combinatie wit en bruin altijd tof (reflecteert zich heus niet in mijn interieur.. mnh) plus deze schoenen hebben een zool van kurk. Kurk is echt de shit, als je het mij vraagt. Lekker licht! En voelt heerlijk aan je voeten. Ja hoor WODEN, mij heb je.
Het jasje wat ik draag is hetzelfde jasje als in de vorige outfit, alleen dan zonder bontkraagje. Dat is een hele andere look, toch? Het bontje is er met geen mogelijkheid meer omheen te krijgen als je hem eraf hebt gehaald.. ik heb het mijn lieve moeder laten doen met een pincet. Dus die haal ik er nu nooit meer vanaf, haha! Ook het bloesje komt bij Primark vandaan. 

Woden

Ben jij ook een sneakerhead, of ben je een laarsjesmens?

Dit artikel bevat een product wat ik heb ontvangen.

17 Comments

  1. Hele toffe schoenen en ze lijken inderdaad helemaal niet groot! Ik heb zelf ook maat 41 en vind mijn voeten in sneakers soms echt niet lijken haha. Misschien zit het ook een beetje in mijn eigen hoofd. Maar leuk!

    1. Thanks Dien! Ja ik herken dat.. als je er van boven op kijkt voelt het net als clownsschoenen of bowlingschoenen. Gelukkig vanaf de zijkant niet 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *