Selecteer een pagina

OUTFIT | Just sneakin’

18 januari 2017

Casual outfits zijn altijd helemaal mijn ding. Mijn koppie thee, mijn pakkie aan, je kent het wel. Casual hoeft niet per se trui + schoenen te zijn, een leuk bloesje stoer gecombineerd kan ook al vaak als casual dienen. 
En ja, het liefst met sneakers. Hoewel ik dol ben op korte laarsjes zie je me ook meerdere keren per week op sneakers.

Deze broek is van H&M en heb ik al een paar jaar. Ik heb hem een lange tijd niet aangekund, maar nu ik weer wat kilo’s lichter ben past hij weer en draag ik hem graag! 
De schoenen die ik onder deze outfit draag heb ik mogen ontvangen van WODEN. WODEN is een Scandinavisch merk die qua design niet onder doet voor de bekende sportmerken.

Woden

Ik draag het model YDUN Leather White in maat 41. Maar mijn voeten lijken voor de verandering eens niet groot in deze schoenen, heerlijk 😀 Ik vind de combinatie wit en bruin altijd tof (reflecteert zich heus niet in mijn interieur.. mnh) plus deze schoenen hebben een zool van kurk. Kurk is echt de shit, als je het mij vraagt. Lekker licht! En voelt heerlijk aan je voeten. Ja hoor WODEN, mij heb je.
Het jasje wat ik draag is hetzelfde jasje als in de vorige outfit, alleen dan zonder bontkraagje. Dat is een hele andere look, toch? Het bontje is er met geen mogelijkheid meer omheen te krijgen als je hem eraf hebt gehaald.. ik heb het mijn lieve moeder laten doen met een pincet. Dus die haal ik er nu nooit meer vanaf, haha! Ook het bloesje komt bij Primark vandaan. 

Woden

Ben jij ook een sneakerhead, of ben je een laarsjesmens?

Dit artikel bevat een product wat ik heb ontvangen.

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, zwanger van eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over de zwangerschap!

NIEUWSTE BLOGS

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Wanneer deze blog online komt, ben ik alweer aan het eind van m'n 28 weken zwangerschap. Waar ik het in het begin zooooo traag vond gaan, vliegt de tijd nu voorbij. Ik weet wel waarom ik het langzaam vond  gaan in het begin: ik mocht het aan niemand vertellen! En toen...

Feeling festive? The Body Shop special editions

Feeling festive? The Body Shop special editions

The Body Shop blijft me elk jaar weer verrassen met nieuwe, frisse geuren. Deze maand kwam er een heerlijke tas binnen vol met de nieuwe feestelijke geuren van The Body Shop. De komende weken ga je nog meer lezen over de inhoud, maar vandaag trappen we af met de...

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

In het kader van 'treat yoself' boekte ik een paar weken geleden een gezichtsbehandeling bij m'n favoriete salon Elle & Moi in Rotterdam. Sinds eind vorig jaar is dit mijn place to be voor alles: ik begon er met LPG behandelingen (erg fijn! maar door zwangerschap...