Ik zeg het wekelijks. Het is mijn mantra, mijn manier van leven. De reden waarom ik opsta ‘s ochtends, de reden dat de lunch mijn lievelingsmaaltijd is.

Een lunch is geen lunch zonder hummus.

Ik overdrijf niet. Dit is mijn gevoel. En ik zei het al eerder: ik wil maar 1 merk hummus. Albert Heijn. De verse. 1 van mijn lievelingslunches zijn wraps met kip, hummus en appel. Ik had een weekje vakantie en had geen wraps in huis. Ik dacht: waarom geen club sandwich ervan maken? En zo geschiedde.

Wat heb je nodig?

  • Pikante hummus van AH
  • 1 appel
  • Kipfilet
  • 2 boterhammen
  • Rucola
  • Eventueel komkommer
club sandwich

Hoe fix je deze club sandwich?

Rooster het brood en snijd ondertussen de appel doormidden. Snijd de helften van de appel in dunne plakjes. Snijd de boterham in helften en beleg met de hummus. Ook de kipfilet snijd je in tweeรซn en daarmee beleg je vervolgens de hummus. Appel erop, boterham 2 en het ritueel herhaalt zich! Eet het met een handje rucola voor een lekkere notige bite ๐Ÿ™‚

Eetse! Ben jij ook zo’n hummus fanaat?ย