Selecteer een pagina

Club sandwich met hummus

14 januari 2017

Ik zeg het wekelijks. Het is mijn mantra, mijn manier van leven. De reden waarom ik opsta ‘s ochtends, de reden dat de lunch mijn lievelingsmaaltijd is.

Een lunch is geen lunch zonder hummus.

Ik overdrijf niet. Dit is mijn gevoel. En ik zei het al eerder: ik wil maar 1 merk hummus. Albert Heijn. De verse. 1 van mijn lievelingslunches zijn wraps met kip, hummus en appel. Ik had een weekje vakantie en had geen wraps in huis. Ik dacht: waarom geen club sandwich ervan maken? En zo geschiedde.

Wat heb je nodig?

  • Pikante hummus van AH
  • 1 appel
  • Kipfilet
  • 2 boterhammen
  • Rucola
  • Eventueel komkommer
club sandwich

Hoe fix je deze club sandwich?

Rooster het brood en snijd ondertussen de appel doormidden. Snijd de helften van de appel in dunne plakjes. Snijd de boterham in helften en beleg met de hummus. Ook de kipfilet snijd je in tweeën en daarmee beleg je vervolgens de hummus. Appel erop, boterham 2 en het ritueel herhaalt zich! Eet het met een handje rucola voor een lekkere notige bite 🙂

Eetse! Ben jij ook zo’n hummus fanaat? 

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, moeder van ons eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over moederschap!

NIEUWSTE BLOGS

Roomtour babykamer

Roomtour babykamer

Nu pas?! Ja nu pas! Omdat Norah 3 weken te vroeg kwam, was ik nog niet helemaal toegekomen aan de puntjes op de i. Haar kamertje was klaar, het wiegje was bekleed en de commode ingericht, maar het mocht nog wel net een tikkie leuker. De inspiratie kwam me niet direct...

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

De reden dat ik dit artikel ben gaan schrijven, is omdat ik de laatste tijd regelmatig contact heb gehad met volgers op Instagram die worstelen met de combi zwanger worden en overgewicht hebben. Ze lopen aan tegen vooroordelen, of hebben last van de vooroordelen die...