Club sandwich met hummus

Ik zeg het wekelijks. Het is mijn mantra, mijn manier van leven. De reden waarom ik opsta ‘s ochtends, de reden dat de lunch mijn lievelingsmaaltijd is.

Een lunch is geen lunch zonder hummus.

Ik overdrijf niet. Dit is mijn gevoel. En ik zei het al eerder: ik wil maar 1 merk hummus. Albert Heijn. De verse. 1 van mijn lievelingslunches zijn wraps met kip, hummus en appel. Ik had een weekje vakantie en had geen wraps in huis. Ik dacht: waarom geen club sandwich ervan maken? En zo geschiedde.

Wat heb je nodig?

 • Pikante hummus van AH
 • 1 appel
 • Kipfilet
 • 2 boterhammen
 • Rucola
 • Eventueel komkommer
club sandwich

Hoe fix je deze club sandwich?

Rooster het brood en snijd ondertussen de appel doormidden. Snijd de helften van de appel in dunne plakjes. Snijd de boterham in helften en beleg met de hummus. Ook de kipfilet snijd je in tweeΓ«n en daarmee beleg je vervolgens de hummus. Appel erop, boterham 2 en het ritueel herhaalt zich! Eet het met een handje rucola voor een lekkere notige bite πŸ™‚

Eetse! Ben jij ook zo’n hummus fanaat?Β 

6 Comments

 1. Sorry Marg, maar moet dit even kwijt hoor. Ik opende je blog, tegelijkertijd nog 5 andere tabs open natuurlijk en ik zie ineens ‘kom je terug?’ bij jouw tabje en ik heb daar echt veel te hard en lang om gelachen.

  Ok, back to blogging:
  Dit ziet er echt te lekker uit gewoon. Ik moet trouwens ook altijd alleen maar de hummus van de Appie haha.

  1. Hahahah jij bent de eerste die er iets van zegt! Ik heb die functie er al een half jaar in zitten πŸ˜‰ mensen vinden me vast irritant erom hahaha maar jij waardeert het. Top Sher!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *