INTERIEUR | Wandrek in de woonkamer

Ik ben nogal een impulsief persoon. Ik hoef iets vaak maar 1 keer te zien of te horen en ik heb mijn besluit al genomen. Dit werkt niet altijd in mijn voordeel, maar vaak ook wel. Ik sta namelijk vaak vierkant achter mijn keuzes en heb zelden spijt 🙂 In situaties waar het bijvoorbeeld om belangrijke zaken gaat (bijv. financiële, in het geval van een reis naar Amerika) is gelukkig mijn vriend er om op de rem te trappen en dingen te overdenken, na te rekenen en te dubbelchecken. Maar toen ik op de website van Karwei een DIY wandrek zag van betongaas, wist ik dat ik dat wilde maken. Gelijk. Het was lekker budget, en het leek erop dat ik het zelf kon. Dus waarom niet?

Hier schuin tegenover zit toevallig een Karwei en wekelijks loop ik hier binnen om weer eens troep voor in huis aan te schaffen. Vorige week liep ik langs – onderweg naar de supermarkt – toen het enorm begon te hagelen. Dan maar even schuilen in de Karwei en hey, gelijk even kijken of ze dat betongaas hebben.

Dat kon ik nergens vinden maar ik zag wel een kant en klaar wandrek. Voor maar € 17,95. Oke, het is dan misschien iets minder industrieel dan betongaas maar eigenlijk… stiekem wel beter.

Het plan was om de lege witte muur in mijn make-upruimte het kantoor op te vullen met zo’n tof rek. Maar uit een unaniem besluit kwam voort dat we dit rek liever in de woonkamer wilden hangen, op die witte muur die al sinds het begin een doorn in (vooral zijn!) ons oog was. Poes was vooral de doorslaggevende stem. Je ziet hoe overtuigend ze kan zijn.

Hoe richt je zo’n rek in, was de volgende vraag? Ik heb hier niks nieuws voor gekocht. Oké, alleen knijpers, maar die vind ik niet echt tellen. We hadden nog die oude foto’s van ons huis, een leuke kaart en gedroogde blommetjes van vorig jaar. Een cactusje, een beetje meuk wat nog in de kast stond, een leuk boekje wat ik van Zalando kreeg en mwah: eigenlijk ben ik zo al wel tevreden. Blij met m’n wandrek. Ik voel me helemaal Pinterest perfect.

Wat is jouw laatste interieur pareltje waar je blij mee bent?

16 comments

 1. Het ziet er ook Pinterest-perfect uit hoor 😉
  Ik ben het meest trots op onze allesbrander, de sfeermaker in huis

 2. Dionne schreef:

  Ziet er heel tof uit! Dat hele hoekje is trouwens tof!

 3. Darina schreef:

  wat een gezellig hoekje zo!

 4. sammie schreef:

  Ziet er Pinterest perfect uit 😀 Super leuk zo’n rekje en wat een mooi hoekje in jullie woonkamer, gaaf interieur!

 5. Manon schreef:

  Zo een wandrek is echt leuk, zoiets is ook wel leuk voor in de keuken

 6. evelien schreef:

  Wat een super leuke eyecatcher! Ik hou wel van dat stoere en industriële, super gaaf.
  En het staat helemaal leuk in je interieur!
  Liefs,
  Evelien

 7. Rowan schreef:

  Super leuk gedaan zeg! En inderdaad: heel erg instagram/pinterest waardig! 😉 Ik heb ook een wandrek (gewoon zo’n simpel geval van gaas van de gamma hoor). Ik vind het echt heel leuk om steeds nieuwe spulletjes op te hangen. Lekker afwisselen!

 8. Josine schreef:

  Ik heb het HELE huis even onder handen genomen hahaha… dat rekje had ik ook gezien, vind m erg leuk ook!! Xx

  1. Margo schreef:

   Oh! Ben benieuwd wat je hebt gedaan, behalve verven 🙂

 9. MARIJKE schreef:

  Wat een mooi hoekje zo! Heel erg leuk dit wandrek, en helemaal niet duur!

 10. Tamara TS schreef:

  Naar zo’n wandrek was ik ook al een tijdje op zoek, voor boven mijn bureau, dus ik ga er zeker even voor kijken. Staat heel tof zo!

  1. Margo schreef:

   Thanks, hoop dat je slaagt!

 11. Joyce rdt schreef:

  Wat onwijs leuk zeg! Mijn pareltje is mijn nieuwe salontafel, alleen maar liefde ;). Liefs.x

 12. Rebecca schreef:

  Ah dat ziet er echt onwijs tof uit! Ik denk niet dat het bij ons staat in het interieur maar misschien leuk voor in de slaapkamer hihi

  1. Margo schreef:

   Wie weet 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *