Selecteer een pagina

XS REVIEW | Non stop Night Shift met Polette E-Brooklyn

16 december 2016

Een tijdje geleden ontdekte ik de Night Shift instelling op mijn telefoon. Wellicht ben ik ietwat late to the party, maar ik vond het ideaal. Vanaf 10 uur komt er een soort sepia filter over je scherm wat rustiger is voor je ogen en je hersenen. Ik heb hem ingesteld tot 7.15, zodat ik ‘s ochtends ook niet met mijn ogen moest knijpen. Ik ben er heilig van overtuigd dat je door het blauwe licht slechter slaapt. Ik heb ook een hoesje om mijn telefoon wat je dicht kan klappen, omdat ik ‘s nachts niet beïnvloed wil worden door het oplichten van mijn telefoon. Door het blauwe licht maak je minder melatonine aan waardoor je slechter slaapt. En ik ben al niet de beste slaper! Mijn moeder vertelt altijd dat ik al wakker werd als baby als zij door de kier in de deur heen keek. Still got it 😉

Ik stuitte op de e-brillen van Polette. Deze brillen hebben hetzelfde effect als die Night Shift: ze filteren voor 40% het blauwe licht waardoor je ook de hele wereld in sepia ziet. Mijn ogen zijn achteruit gegaan en ik had nieuwe brillen nodig voor veraf, maar ik was ook wel geïnteresseerd in de E-Brooklyn voor achter mijn scherm. Ik zit meer dan 10 uur per dag achter een computerscherm, en dan tel ik nog niet eens de tijd mee dat ik op mijn telefoon gluur. Dus toen ik 2 brillen met sterkte bestelde, mocht ik van Polette ook de E-Brooklyn trans (zonder sterkte) ontvangen om uit te proberen op het werk!

2

Polette is een internationale online opticien die brillen voor een aantrekkelijke prijs aanbiedt. Het concept is simpel: omdat ze zonder importeurs en groothandelaren werken, kunnen ze de prijzen laag houden. Hierdoor zijn hun brillen vele malen goedkoper dan bij een andere opticien! Ik verbaasde me telkens over de prijs. Mijn collega’s (bril- en lensdragers) konden niet geloven dat het echt zo goedkoop was. Maar toen ik de brillen binnenkreeg, waren ze overtuigd!

Naast de E-Polette brillen kan je in de shop ook honderden designmonturen vinden. De hipste modellen hebben zij in hun collectie.  Gave metalen monturen, stoere houten modellen of de doorzichtige, die je nu ook veel ziet. Ik bestelde ook een lichtroze 70’s montuur (mijn broer noemt me Barb uit Stranger Things) en een rode bril met schildpadpatroon. Die vind ik het allerleukst! Een bril bij elke outfit, daar houd ik van.

dsc_0044

Je ziet echt goed dat deze bril het blauwe licht filtert. Het is aanzienlijk rustiger voor je ogen. De bril weegt ook bijna niks. Ik heb af en toe niet eens door dat ik een bril op heb. Dat vind ik een groot pluspunt, want ik ga me altijd enorm ergeren aan dingen die knellen of irriteren. Ik draag ook nooit ringen en zelden armbanden, want dat moet af! Uit! Maar met deze brillen heb ik dit niet.

dsc_0054

polette

Ik vind de E-Brooklyn een erg fijne bril en iedereen die hem opzet, is verbaasd over het positieve effect wat de bril heeft. Het geeft veel meer rust, het scherpe randje van het blauwe licht is er vanaf. De bril kost € 44,99 en binnen 1,5 week heb je hem zeker in huis.

Jasje: Primark • Jurkje: Forever21 • Legging: H&M • Schoenen: gekregen van Josine!

Dit artikel bevat een product wat ik heb ontvangen.

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, zwanger van eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over de zwangerschap!

NIEUWSTE BLOGS

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Wanneer deze blog online komt, ben ik alweer aan het eind van m'n 28 weken zwangerschap. Waar ik het in het begin zooooo traag vond gaan, vliegt de tijd nu voorbij. Ik weet wel waarom ik het langzaam vond  gaan in het begin: ik mocht het aan niemand vertellen! En toen...

Feeling festive? The Body Shop special editions

Feeling festive? The Body Shop special editions

The Body Shop blijft me elk jaar weer verrassen met nieuwe, frisse geuren. Deze maand kwam er een heerlijke tas binnen vol met de nieuwe feestelijke geuren van The Body Shop. De komende weken ga je nog meer lezen over de inhoud, maar vandaag trappen we af met de...

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

In het kader van 'treat yoself' boekte ik een paar weken geleden een gezichtsbehandeling bij m'n favoriete salon Elle & Moi in Rotterdam. Sinds eind vorig jaar is dit mijn place to be voor alles: ik begon er met LPG behandelingen (erg fijn! maar door zwangerschap...