Hello hellloooo! Jullie zagen het misschien al op Instagram of Facebook: ik geef een schattig kerstpakketje weg! Schattig ja, al zeg ik het zelf. Ik geef 1 pakketje weg en je kan meedoen op Insta of Facebook! Tag daar de vriend(in) waar je wel een reep Hands Off My Chocolate zou willen delen, en wie weet ben jij binnenkort de winnaar 🙂 Je hebt het pakketje voor kerst in huis!

Wat zit er allemaal in?

Ik heb allemaal producten gekozen waar ik super enthousiast over ben of die me aangenaam verrast hebben het afgelopen jaar. Niet alles natuurlijk, want dan was het een enorm pakket en was ik arm 😉

Essence eyeliner

To be honest: dit was al jaren m’n favoriet. Ik ben hem een tijdje kwijt geweest en in de tussentijd probeerde ik andere eyeliners: Hema, Etos eyelinerpen: maar geen enkele kon aan deze tippen. Toen ik hem laatst weer voor mezelf kocht, heb ik er ook 1 voor jullie meegenomen.

De Tuinen amandelolie

Ha, op dit flesje staat nog De Tuinen dus die naam houd ik aan 😉 Amandelolie is de laatste 2 maanden van dit jaar mijn redder in nood geweest. Het duurde even voordat ik een routine gevonden had, maar nu houd ik mijn hoofdhuid kalm door de avond voordat ik mijn haar ga wassen, in te masseren met amandelolie. En dan ook echt goed masseren he? Dat je vingertoppen gevoelloos zijn. Maar echt: het is heerlijk tegen een droge hoofdhuid en de bijbehorende jeuk. Love-it. Het is ook een lekkere olie voor je gezicht, of als je droge armen of benen hebt in deze tijd van het jaar.

Etos Color Care lipstick

Oeh! Ik kocht laatst 1 lipstick uit deze lijn en ik had niet per se hoge verwachtingen. Maar dat neem ik terug! Ik ben er gek op geworden. Lekker lichte substantie, matte finish en hij blijft lang zitten. Oke.. dat mocht hij al vanwege de koperen huls natuurlijk 😉

MS Mode nagellak

Ik draag MS Mode natuurlijk altijd een warm hart toe en ben erg enthousiast dat ze doorgaan volgend jaar! Ik haalde dit lakje ergens in het voorjaar in huis, voor ‘alsikooiteenwinactiedoe’. Nou, dat moment is hier, en het toeval wil dat het eigenlijk een perfect kerstkleurtje is.

Hands off my chocolate crispy cookie

Van Hands Off My Chocolate ontving ik laatst 3 repen, en ik mocht er ook wel 1 weggeven. Ja hoor, denk het ook. Deze repen zijn allemaal gesneuveld: zowel thuis als op het werk vonden ze gretig aftrek. Maar toch wil ik jullie ook de kans geven om Hands Off te leren kennen, dus heb ik er nog 1 gekocht voor het kerstpakket! Hij is goddelijk lekker, verdorie zo lekker zeg.

Pickwick Even Bijkomen groene thee met citroen en munt

Hoort bij chocola. Punt.

Tote Bag Boon

Binnenkort laat ik jullie kennis maken met Boon! Ik ontving 2 heerlijke gerechten van Boon in een supertof tasje: ik dop mijn eigen boontjes! Woehoe, girlpower 🙂 Je kan het kerstpakketje dus verwachten in een leuk tasje.

Dus ben jij in voor dit leuke pakket? Haast je dan naar mijn Instagram of Facebook en tag je bff 🙂