Vorige week vrijdag nam ik deze video op waarin ik de kerstboom opnieuw ‘doe’. Ik was niet tevreden met hoe ik hem gestijld had en toen ging er ook nog een snoer lampjes kapot, waardoor de boom er maar sneu bij stond. Ik besloot hem helemaal leeg te halen en opnieuw op te tuigen, en ik heb dit gefilmd!

Voor het eerst heb ik dit jaar een echte kerstboom. Met mijn huisgenote had ik altijd een neppe roze boom die we volhingen met hysterische dingen. Later kreeg de bananenplant ook lampjes, maar een echte kerstboom hebben we nooit gehad. In het vorige huis waar mijn vriend en ik woonden hadden we ook nooit een echte boom. Het was er simpelweg te klein. Wel zette ik voor de sfeer 2 kleine nepboompjes neer, maar deze waren vaak het slachtoffer van Poes. Ik was dan ook heel benieuwd hoe het nu ging, maar ze vindt het gelukkig niet interessant 😀

Van Tuincentrum.nl mocht ik een kerstboom uitkiezen en mijn keus viel op de Nordmann van 150 cm. Nordmannen schijnen echte toppers te zijn! Tot nu toe ben ik er erg blij mee, want er is bijna nog geen naaldje uitgevallen 🙂 Volgens mij typeert dat een topboom, toch?

Dankzij Tuincentrum stond de kerstboom binnen no-time in de woonkamer – ze kwamen hem bezorgen en brachten hem boven. Met een woonkamer op de 2de verdieping is dat natuurlijk perfect. Komende lente ga ik het dakterras eens goed restylen en dan hoop ik ook dat ze de tuinplanten boven willen brengen 😀

In de video schittert mijn immer lieftallige Poes die er natuurlijk met haar schattige roze neusje bovenop moest staan. O wee als je iets mist 😉

Wij vieren het vandaag bij mijn broer thuis, met cadeautjes voor iedereen! Erna gaan we gezellig eten, en iedereen maakt een ‘gang’ van de maaltijd. Ik maak een heerlijke salade met borrelbrood vooraf. Ben benieuwd hoe het borrelbrood gaat smaken, ik heb het nog nooit gemaakt! Maar het komt vast goed.

Op tweede kerstdag gaan we uit eten met mijn schoonfamilie. W gaan eten bij Meat in Rotterdam! Dit wordt ook vast erg gezellig. En een thuiswedstrijd voor ons, lekker dichtbij 🙂

Ik wens jullie hele fijne kerstdagen met heel veel liefde, familie en vooruit, een klein beetje chocola als toetje. Mijn schoonzus maakt een chocoladetaart, ik kan letterlijk niet wachten.

Liefs!