Ik houd ervan om foto’s te maken wanneer het grijs weer is. Niet teveel zon, want ik ben geen fan van harde schaduwen. Maar hoe grijs het was toen Josine en ik deze foto’s schoten.. dat is op een heel ander level. Toch gaf het een tof mysterieus effect *insert Van Morrison muziek here*. 

Het was de afgelopen week iets stiller op de blog. Ik had een weekje vrij en nam ook even vrij van het toetsenbord. Maar op de achtergrond ben ik veel bezig geweest met nieuwe content maken, waar ik jullie vandaag het eerste van laat zien!

Ik had eigenlijk een hele andere outfit in gedachten om te shooten. Maar Josine had andere ideeen en ik luisterde braaf. Want ze waren goed! Ik hulde mezelf in mijn favoriete (inmiddels te grote, snik) MS Mode shaping jeans en een grijze top met pailletten van H&M. Deze heb ik al jaren!

burkely bag

De key accessoire in deze outfit is natuurlijk mijn Burkely bag. Deze 100% lederen tas is echt alles wat ik ooit gewild heb in een tas. Zacht, soepel leer, 3 compartimenten van binnen, 3 verschillende interne zijvakjes (1 voor telefoon, 1 voor kleingeld en SD-kaartjes, 1 voor make-up: dat is mijn indeling ;)) en een extra, makkelijk eraf te klikken hengsel om er een schoudertas van te maken. Ik gebruik doorgaans de tas als handtas, maar als ik ga winkelen en liever mijn handen vrij heb, maak ik er een schoudertas van. Het model is de Burkely Filippa Anaconda. Ja, dat slangenprintje, dat gaf voor mij de doorslag. Ik ontving de Burkely bag van tassenspecialist Marington.nl en je vindt nog veel meer mooie handtassen hier.


De schoenen komen uit de collectie van Josine, en zijn van Yours Fashion. Ik heb gelijk knielaarzen op mijn verlanglijstje gezet: waarom had ik die nog niet?! Ook het jasje komt uit haar kast (niks zo leuk als shoppen in iemand anders’ kledingkast!) en is van Yoek.

Ik draag een choker van Claire’s en lipstick is Twig van Mac. Josine maakte deze toffe foto’s!

Dit is de laatste post van dit jaar! Ik ga morgen 2017 in knallen en ik hoop dat het voor jullie ook een prachtig uiteinde wordt. Bedankt voor het lezen, alle liefde en fijne comments en ik hoop dat 2017 een nog mooier jaar wordt voor ons allemaal.

Heel veel liefs!

Dit artikel bevat een product wat ik heb ontvangen.