Denk jij soms ook alleen maar in zinnen zoals ‘5 manieren om je laarzen schoon te maken’ en ‘Waarom ik zo blij word van de herfst’? En vind je jezelf erna een weirdo omdat je dit doet maar je kan het niet helpen want je bent blogger? It’s in your nature!

Vraag jij ook met enige regelmaat aan je vriend/vriendin/moeder: ‘Maak even een foto van me terwijl ik de straat oversteek/dit schattige kopje thee vasthoud/met een vork in mijn salade prik like I’m loving life so much’?

Bedenk jij ook in bepaalde situaties soms in 140 tekens (tweet! Met veel sarcasme!) maar vergeet je dit later compleet te posten? Ik had een boek kunnen schrijven met ongeschreven tweets. Think about it.

Koop jij ook soms alleen maar prachtige make-up/interieurdingetjes/eten omdat dit het sowieso goed gaat doen op Instagram? (hashtag busted, kuch lipstick met koperen huls)

Heb je ook soms het gevoel dat sommige bloggers wel eens je zus hadden kunnen zijn? Of bff?

Voel jij ook een soort hardnekkige vasthoudendheid wanneer mensen zeggen ‘bloggen is dood’? Zo van: nevernooitniet, en ik zal het ze laten zien ook!

Zit je soms ook te balen dat je even niks op Instagram weet te zetten? Ik vraag me wel eens af waar ik me vroeger druk om maakte… #firstworldproblem

En baal je ook zo ENORM van het feit dat het zo vroeg donker is? Geen foto’s in de avond, aah!

Vast allemaal hele herkenbare punten 😀 Now tell me: wat is volgens jou echt jouw blogger ding?