Oke, we zijn nog niet helemaal aan het eind, maar het eind is wel in zicht en daarom is het lijstjestijd. Ik zag op Instagram al een paar keer de #bestnine langskomen, en ik giet het dit keer in een #bestnine blogs van 2016!

1:Β Trucje: Hoe verberg je de uitgroei van acrylnagels?

Ja als ik ergens niets van snap, is het wel van hoe dit artikel scoort. Het is het afgelopen jaar wel meer dan 3000 keer bekeken. In mijn zoekresultaten scoort hij ook hoog. Schijnbaar wordt daar veel op gezocht.. terwijl dit artikel niet eens een mega lifehack is ofzo. Denk dat mensen goed teleurgesteld zijn wanneer ze dit artikel hebben gelezen πŸ˜€

2:Β Vrouwenpraat: de menstruatiecup

Ik kon alleen maar hopen dat dit artikel zo goed zou scoren. Zelden was ik enthousiaster over een product. Ik vind het leuk om te zien dat er na mij meerdere bloggers dit ding zijn gaan gebruiken. Sommige sturen me hier ook berichtjes over! Ik ben blij dat mensen zo verstandig zijn om naar mij te luisteren πŸ˜‰

3. Little black dress

Ja jeetje, dit artikel. Niet eens heel tevreden over mijn look in zijn geheel die avond, maar des te meer over de foto’s. May is toch wel echt een super getalenteerde fotografe en zij kan haar foto’s zo in een tijdschrift laten zetten. Echt hoor May, doen. MS Mode deelde mijn foto, ik kreeg mokerveel bezoekers en ben er al met al nog steeds trots op.

pink velvet sweater
4. Wat me verbaast over regels die bloggers elkaar opleggen

Ah ja, artikelen over bloggen en bloggers doen het altijd goed. Qua reacties is het degene die met stip bovenaan staat. Qua bezoekjes staat hij dit jaar op 4. Deed een hoop stof opwaaien. Ik vreesde eerst een beetje dat ik weer haters zou krijgen, uiteindelijk stonden er een hoop mensen aan mijn kant. Blij toe!

5. De Tony Chocolonely brownie

Dit verbaast me niet! Iets met Tony scoort altijd goed, vooral op social media. Op Facebook gingen mensen elkaar hierin taggen en tja, dan weet je het wel πŸ™‚ Een leuke piek in de bezoekersaantallen!

6. Vrouwenpraat: Stoppen met de pil

Dit onderwerp heb ik al op vele blogs langs zien komen het afgelopen jaar. Veel mensen stopten met de pil om diverse redenen. Ik was ook vooral benieuwd wat het met me zou doen en of het nut zou hebben voor m’n psoriasis. Ondertussen ben ik eigenlijk niet heel tevreden meer met het leven zonder pil, en heb ik besloten weer te gaan beginnen. Het is dus nietΒ altijd walhalla. Ik kan het iedereen aanraden om te kijken wat het voor jou doet. Maar weet kritisch en als je wil terug wil, is dit ook helemaal geen schande. Overleg wel even met je huisarts!

7. XS REVIEW | Eucerin Dermo Capillaire urea

Grappig dat deze erin staat. Ik was helemaal niet zo extreem jubelend over dit product. Schijnbaar wordt er wel veel naar gezocht in zoekmachines. Voordat ik dit product ging gebruiken, heb ik ook reviews gezocht. Ik denk dat dat tegenwoordig wel de standaard is, voordat je iets koopt wat meer kost dan een paar euro’s. Daarover reviews schrijven is dus top voor je bezoekersaantallen πŸ˜‰

Mijn kraam
8. Mijn Marktkraam bij Jouw Marktkraam Rotterdam Noord

Hier wordt ook nog wekelijks op gezocht op de blog. Schijnbaar zijn mensen nieuwsgierig en willen ze weten wat het inhoudt (en misschien ook wat het oplevert?). Wel een grappig iets, want dit artikel is al uit 2015.

9. Interieur: wat er op de muren komt

Hoe dit dan ook weer goed gelezen is? Er is soms geen pijl op te trekken πŸ™‚

Dit was dan mijn #bestnine! Over het algemeen zie ik wel vaak pieken bij outfits en blogs waarin ik heel open en eerlijk ben. Vaak zijn dit blogs waarin ik enorme frustraties uit. Of heb geuit.. ik ben niet zo super boos meer tegenwoordig. Sorry Tim Hofman πŸ™‚ Ik merk dat ik ben veranderd en niet meer zo de behoefte voel om alles maar te spuien. Ik laat dingen liever van me afglijden. Dat scheelt een hoop meer stress πŸ™‚ Uiteindelijk kost het me ook bezoekers haha! Maar ik doe het niet om de bezoekersaantallen. Ik doe wat ik zelf fijn vind. Ik hoor af en toe dat mensen die Margo van ‘vroeger’ missen: die Margo is er nog wel, maar ze is wat meer relaxed en volwassen. En ik benΒ een andere richting ingeslagen. Meer fashion, ik hoop dat het komende jaar nog meer te kunnen doen! Daar word ik vrolijk van en krijg ik energie van. Dat vind ik belangrijker dan iedereen pleasen. Dat is tenslotte het onmogelijke.