VIDEO | GRWM: Saturday morning routine | Ontbijt, make-up en grijze haren spotten

Fijne woensdag! Vandaag heb ik weer een video online gezet. Een kort vlogje eigenlijk, waarin ik je meeneem op een zaterdag wanneer ik de deur uit moet. Ik ontbijt, doe m’n make-up en klets een eind weg. Ik heb niet alles op het normale tempo gedaan, anders werd het een filmpje van een uur 😉

 

One comment

  1. Manon schreef:

    Leuk om een morning routine te zien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

WIE IS MARG?


Hoi! Ik ben Margo, ik design websites en blog over mijn leven als curvy girl. Plussize fashion, gezonde recepten en allerlei persoonlijke verhalen passeren de revue. Is deze samenvatting niet genoeg? Klik dan hier!
Follow
ZOEKEN
@CODECURVY ON INSTA
Ad
Tuin algemeen
Copyrights © 2017 hetismarg.nl