Ik ben van nature geen fashionista. Ik ben een beetje in dat hele fashion gedoe gerold en ik heb nog best vaak moeite met leuke combinaties zoeken. Geef ik gewoon toe! Het scheelt ook dat ik op mijn werk omringd ben door allerlei mannen die absoluut geen oog hebben voor wat ik draag – het maakt ook gewoon niet uit. Maar zodra ik iets leuks ga doen sta ik vaak lang voor de kast te dubben: what to wear? Ik zoek dan vaak inspiratie op Pinterest: “combine army shirt” “dotted dress” en “white blouse” zijn mijn laatste zoekopdrachten. Ik ben dan ook dol op inspirationele editorials van webshops. En ik stuitte er net op 1 en ik ga hem gelijk met jullie delen, want het merk is nog plussize ook!

Zo, introotje hoor. Soms heb ik meer nodig dan 3 zinnen 😀 Maar weet je wat ik het leukst vind van dit soort editorials? Ik durf er vaak items door te dragen die ik normaal gesproken zou overslaan. “Niks voor mij, niks voor mij, niks voor mij..” Zo scroll ik dan door een website. Maar door te zien hoe modellen het dragen en in welke combinaties, lijkt het me opeens vet leuk.

Shee Got It (Sheego)

Shee Got It (Sheego) is een plussize merk wat ik tegenkwam bij OTTO. In de headerfoto zie je alle looks waar ik heel enthousiast over ben!

De grijze oversized jas

Oh yes please, come to mama! Nu is mijn nieuwe winterjas vanochtend binnengekomen, maar mocht ik hem nog terugsturen dan kies ik sowieso deze jas. Hoe gaaf, met zo’n grote kraag en gecombineerd met die ruitjesbroek vind ik hem helemaal te gek. Lekker preppy! Ik had nooit gedacht dat ik een ruitjesbroek cool zou vinden. Ik twijfel nog steeds of het me staat, maar ik vind het zeker het proberen waard.

Deze jas kost € 139,00 en komt van maat 40 t/m 58.

De denim tuniek

Ik heb natuurlijk, net zoals iedereen, een denim bloes in mijn kast hangen, maar deze tuniek is op another level. Hij heeft een fringed onderrandje en is een beetje wijd uitlopend. De accessoire op deze bloes vind ik trouwens ook helemaal te gek!

Deze bloes kost € 39,00 en is verkrijgbaar in maat 40 t/m 58.

De instappers

Op het plaatje zijn ze bruin, maar deze zijn er ook in het goud! Oefff… gouden instappers. De ekster in mij is zojuist ontwaakt. Deze instappers zijn niet van Shee Got It, maar van Gabor. Ik heb al langer een oogje op schoenen met kwastjes. Het is alleen maar logisch dat ze dan goud moeten worden, toch?

De geruite bloes

Deze ruit is hetzelfde als de broek waar ik eerder over sprak. Ik zou uiteindelijk eerder voor de bloes gaan, dan voor de broek. Ik ben dol op de combinatie die het model draagt: met een stoere pet en een vale jeans. Ik zou er spontaan ook zo’n pet van gaan kopen. Ik ben sowieso meer van de bloesjes de laatste tijd, dus ik heb deze serieus op mijn Otto verlanglijst gezet.

Deze bloes kost € 39,95 en komt in maat 40 t/m 52.

De panter blouseblazer

Ik ben een fervent printjeslover. De binnenkant van mijn custom made jas uit Vietnam heeft een zebraprintje, en er hangen diverse panter- en andere zebra items in mijn kast. Het kan tegenwoordig allemaal, je bent niet meer ordinair als je dierenprintjes draagt en daar ben ik zeer tevreden mee.

De blouseblazer is € 69,95 en is verkrijgbaar in maat 40 t/m 52.

De preppy trend van Shee Got It is een trend die ik deze A/W zeker ga omarmen. Ik hoop dat ik jullie binnenkort wat items uit deze wishlist kan laten zien in een toffe outfit 🙂 Stay tuned!

Ben jij ook een printjesfan?

1